REM DE MAR

 

Iniciació gratuïta per a nois i noies a partir de 13 anys i menors de 18 anys (primer mes, activitat gratuïta). Els majors de 18 anys, per poder-se inscriure al club, hauran de superar un curset previ d’iniciació de 4 hores

HORARIS D’ENTRENAMENT DE SUB-18 I SENIORS-COMPETICIÓ:

Dimarts i dijous: de 19’30h a 21h (Parc Ciutadella)

Dimecres i divendres: de 18’30h a 20’30h ( BISC, parc Fòrum)

Diumenges: 8h a 9’30h ó de 9’30h a 11h

rem de mar

Un cop superada la iniciació, els remers (majors de 18) es poden incorporar als diversos grups d’entrenament segons categoria i dedicació:

  • grups d’iniciació: remers en procés d’aprenentatge tècnic i/o en preparació física per poder superar la marca mínima d’ergòmetre per poder sortir a remar al mar
  • grup esportiu: remers a partir de 18 anys que un cop superada la iniciació, entrenen al seu ritme amb un mínim de dedicació de 3 dies per setmana i amb el seguiment puntual dels entrenadors. Poden participar a les regates de la Lliga Interna. Poden disposar lliurament de les embarcacions de 2x y 4 x previa reserva.
  • equip de competició: Col·lectiu integrat per remers sub18 i remers seniors i master que segueixen al complert el programa d’entrenaments amb l’objectiu de competir a les diferents regates nacionals i internacionals en les que el club participa i també a la Lliga Interna.

De cadets a seniors els horaris i dies d’entrenament són estrictes.

En el cas dels seniors de l’equip de competició que per estudis o treball no puguin coincidir d’horaris, els entrenadors donaran el suport necessari perquè aquests entrenaments es puguin fer en altre moment i tenir seguiment.

En el cas de seniors i master del grup esportiu i dels master de l’equip de competició, els remers disposen de la planificació d’entrenaments de dimecres i divendres per poder-los adaptar als seus horaris laborals i familiars, o als dies i horaris en que poden quedar amb la resta de companys

REM DE MAR EN BANC MÒBIL

Existeixen 3 tipus d’embarcacions de rem de mar:

  • La iola individual
  • La iola doble
  • El quatre amb timoner.

Totes són “scull”, es a dir amb dos rems per cada remer i són auto-buidants, de forma que amb el mateix moviment i gràcies a que la popa està oberta, l’aigua va sortint tal com entra.

A l’OLÍMPIC BARCELONA som uns grans apassionats  del Rem de Mar, creiem que és la perfecta unió entre l’esport del rem i la llibertat que ens dona el mar.

El Rem de Mar és una modalitat que neix a França als anys 80 i que ha tingut un creixement molt ràpid a la costa francesa mediterranea i atlàntica i darrerament també està rebent un impuls importantissim a Italia.

Participem en campionats, regates i ‘randonés’ a França i Italia i volem promoure activitats amb altres clubs catalans i espanyols que també estàn apostant per aquesta modalitat.

Sin título 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La flota de bots de mar de l’ OLÍMPIC BARCELONA està ubicada al Barcelona International Sailing Center (BISC) al Parc del Fòrum, i està a disposició de tots els nostres socis de Rem de Mar a través del sistema de reserva i sempre supeditat a la experiència de cada remer i a les condicions del mar.

No hem d’oblidar mai les normes de seguretat, el mar ens dona moltíssimes satisfaccions però també ens pot donar disgustos si li perdem el respecte.

1273952_661468337220053_1788322096_o

A qué esperes? Contacta amb nosaltres i prova el rem de mar!

Segur que t’enganxaràs!

info@olimpicbarcelona.cat

2 respostes a REM DE MAR

  1. Manuel ha dit:

    I have been really impressed by your website and even more by and with your actiivities. Congratulations and keep up the good work above all at the sea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s