CAMPIONAT DE CATALUNYA DE REM OLÍMPIC

Aquest ha estat el Campionat de Catalunya en el que el club ha presentat més tripulacions participants i en que més bons resultats ha obtingut, situant-se en el 5è lloc en el ranquing de clubs catalans de rem olímpic i el 1er dels clubs barcelonins, per segon any consecutiu. Tenint en compte que aquest més de juliol celebrarem el 5è aniversari del naixement del club, es tracta d’una gran progressió com a equip.

En aquesta edició a més de l’esforç, actitud i resultats dels nostres remers, cal destacar el suport incondicional d’un gran grup de pares i mares que fa que tot sigui més fàcil i que els remers més joves se sentin recolçats. Tan aviat sequen unes llàgrimes com ajuden a reparar un bot. El tsunami taronja amb les samarretes de l'”orgull taronja” han inundat el camp de regates.

L’equip torna a casa amb 5 medalles d’or, una de plata i 1 de bronze.

8 tripulacions a final B i 14 a final A.

Cal destacar també el gran progrés que han fet els alevins al llarg de la temporada i que s’ha reflexat en el campionat.

A tot l’equip, una gran enhorabona!

Enhorabona també als suportes de l’orgull taronja!

i a tots els OLÍMPICS de les diferents seccions del club! Tots entrenem junts, tots som part de l’orange power!

Aquest són els resultats del Campionat de Catalunya 2017

18920794_1626577034042507_3447565554176847002_o

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.