RESULTATS DE LA REGATA DE VALRAS PLAGE, 5º ETAPA DEL CAMPIONAT DEL MEDITERRANI

Els remers del club que van participar dissabte passat a la 9ª Regata de Valras Plage, Grand Prix de l’Herault i 5º etapa del Campionat del Mediterrani. van tornar a casa més que satisfets.

3 plates i 1 bronze, totes les tripulacions van pujar al podi. Cal destacar a més que aquest és el resultat de la classificació general on s’agrupen diverses categories.

Plata per el 2xF i segones de categoria senior.

Plata per al 4x+M i primers de categoria master.

Bronze per al 4x+ sub18 i primers de la categoria mixta.

Plata per al 2x de la cursa open i primers de la categoria mixta

Moltes felicitats a tots i també a l’Eva S, remera infantil del club en les seves primeres regates com a timonera.

Les primeres en participar van ser les veteranes Eva L i Eva M, que van haver de competir com a seniors, donat que el reglament del campionat indica que per participar com a master no val la mitja d’edat sino que tots els integrants de la tripulació superin els 40 anys. Tot i la mitja de 43 anys van haver de competir com a seniors arribant a només a 2 minuts de les seves rivals, el 2x SF d’Evian i per davant de diverses tripulacions de 4x+F. Cal destacar una accidentada sortida en la que les tripulacions de 4x+F per no sobrepassar la linea de sortida just un minut abans de que sonés la senyal, es van començar a atravessar i a xocar entre elles de forma que van barrar el pas a totes les tripulacions que venien al darrera. La distància de sortida entre boies era massa justa per la quantitat de bots participants.

El 4x+ MM de Pep, Sinu, Jaime i Boris (+EvaS) va tenir un accidentat inici de regata ja que en el primer viratge una tripulació contrincant va barrar el pas, contravenint el reglament. No va rebre cap tipus de sanció i la regata va continuar com si res. Els nostres remers van anar avançant una a una totes les tripulacions que els havien adelantat durant l’incident i van aconseguir arribar a només 1 dècima dels primers classificats. Una regata èpica!

I a la última màniga van participar els sub18 en una tripulació mixte (tripulació mixta al 50% com marca el reglament). La primera tripulacio en entrar a la línea d’arribada era integrament masculina, la 2ª només duien una noia i en 3ª posició van entrar els nostres nois (Júlia, Marina, Ignasi, Carlos +EvaS)  per davant de tripulacions integrament masculines.

En aquesta última màniga també participaven les tripulacions de la regata open. El Paul i la Sara es van estrenar en la seva primera regata en 2x de rem de mar i van aconseguir entrar pel davant de l’altre tripulació de la mateixa categoria.

El clima va acompanyar, un mar perfecte per practicar el rem de mar, ni massa pla ni massa mogut i un n ambient esportiu fantàstic.

10 clubs han participat en aquesta regata,  l’OLÍMPIC BARCELONA l’únic català

En breu us comunicarem la posició en el ranquing global del campionat i editarem un album amb les millors imatges

A continuar entrenant i millorant!

PC: Martita Moreno VRsport Rowing

IMG_20170422_231808

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.