RESULTATS DE LA REGATA DE LA BADIA DE MARSELLA

Primera participació aquest any al Campionat del Mediterrani. Els remers convocats a l’equip de competició s’han desplaçat el passat cap de setmana a França per participar a la segona etapa d’aquest campionat. Marsella ha sigut la ciutat anfitriona i ens va rebre dissabte amb pluja i molt de vent. Les grans onades no presagiaven res de bo. Però diumenge, dia de la competició, el dia va lluir radiant amb un mar en perfectes condicions per remar. Tot el recorregut de la regata és dins de la badia, un entorn ideal per aquest esdeveniment esportiu. Un cop acabades les regates i durant l’entrega de medalles, va a tornar a marxar el sol i va començar a ploure.

El recorregut era de 6000 metres i de forma triangular on es feien 2 voltes gairebé iguals. Aproximadament 40 tripulacions de totes les categories competint en 4 mànigues.

A la primera màniga van competir els sub18 mixte (Júlia sub18, Carlos sub16, Ignasi sub17 i Marina sub 15, amb el Marc C. al timó) que tot i no tenir contrincants en la mateixa categoria van aconseguir arribar per davant de varies embarcacions integrament masculines. Això després de superar una sortida de regata complicada on varen topar diversos bots. Gran regata i gran capacitat de sobreposar-se a les circumstancies adverses. Merescudissima medalla d’or.

A la tercera màniga competia el 2x femení de l’Eva Lopez i l’Eva Martínez. 9ª posició a classificació general, a menys de 1 minut de les contrincants que van arribar en 5ª 6ª, 7ª i 8ª posició

sfmer

A la última màniga van participar tots els homes de l’equip.

El Pep i el Jaime en 2x aconseguint una excel·lent 5ª posició a classificació general i 2on classificats del ranquing de veterans. Els nois de 4x+ (Marc, Sebas, Andre, Albert i Eva al timó) van lluitar en la que per a la meitat de la tripulació era la seva primera regata de rem de mar situant-se en la 10ª posició i per davant de altres 4 tripulacions. I finalment el Jaume es va estrenar en l’skiff de mar arribant en 8ª posició

2xhmwe.jpg

Si ets OLÍMPIC i vols formar part de l’equip de competició en properes etapes del Campionat del Mediterrani, consulta els requisits i condicions per asolir la preparació imprescindible. A continuar entrenant i preparant les properes cites!

Enhorabona a tots els OLIMPICS que hi heu participat, un cop més el club agraeix el vostre esforç, col·laboració i empenta.

I per qui es pensi que el rem no és un esport de contacte, aquí us deixem una mostra de que en ocasions ho és. Malhauradament la nostre juvenil Júlia va rebre una palada accidental a la boca provinent del marca del bot del costat durant el procediment de sortida. Va fer tota la regata sagnant i amb el llavi imflamat. Així que enhorabona especialment a ella per sobreposar-se i al timoner per aixecar els ànims en moments tan complicats.

17142237_1524263424273869_583493297_o

17148891_1524242950942583_1450725896_o

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.