CURSETS D’INICIACIÓ AL REM DE MAR

Descobreix un dels esports més complerts que existeixen i que es practica en un entorn fascinant de Barcelona: el mar. Metros, tranvies, autobusos i bones connexions t’apropen a les instal·lacions del BISC, al Parc del Fòrum, on desenvolupem la nostra activitat de rem de mar.

El rem de mar pertany a la modalitat de banc mòbil, es a dir, el remer va assegut en un carret amb rodes que li permet propulsar l’embarcació amb la força de les seves cames. És un esport que requereix concentració, coordinació, força, agilitat i resistència

Per poder ser soci de la secció de rem de mar del club és imprescindible acreditar saber remar en banc mòbil o bé, fer un dels molts cursets d’iniciació que es fan al club al llarg de tot l’any. Cal destacar que aquesta iniciació és gratuïta per als menors de 18 anys, gràcies al PIR (Programa de Promoció del Rem) i que te com a objectiu incentivar la pràctica esportiva  del rem en una franja d’edad on molts joves abandonen l’esport i l’activitat física.

A les nostres xarxes socials hi trobareu videos, imatges i continguts de tota l’activitat esportiva del club. Seguiu-nos!!!

Canal Youtube OLÍMPIC BARCELONA 

Instagram OLÍMPIC BARCELONA

Twitter OLÍMPIC BARCELONA

Facebook OLÍMPIC BARCELONA

rem-de-mar

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.