HOLIDAY CHALLENGE 2016, REPTE SOLIDARI AMB L’ESFORÇ DE REMERS D’ARREU DEL MON

L’últim mes de l’any, el club ha creat l’equip de rem indoor amb l’objectiu de ser un extra en la motivació dels nostres remers. 14 OLÍMPICS inicialment s’hi han apuntat i han començat amb el primer repte: La Holiday Challenge 2016 de Concept2, un repte solidari i individual.

El repte consistia en acumular quilòmetres a l’ergòmetre entre el 24 de novembre i el 24 de desembre…Concept2 dona 0’2$ per km a partir dels 100km a la ONG que el remer decideixi de entre les 5 proposades. A partir d’aquí cada km adicional son 0’4$. Els remers que a més superen els 200km reben un pin commemoratiu.

El camí ha sigut dur per a molts, alguns han defallit en l’intent d’aquest repte però els hi ha servit per veure en quin punt estan i planificar futurs entrenaments. D’altres no hi han arribat per manca de temps o poca planificació. La meitat de l’equip si que ha assolit els seus objectius. Enhorabona a tots els OLÍMPICS que el dia 24 us vareu sentar a l’ergo per començar! Enhorabona a tots els que heu arribat als 100km! I especial enhorabona al Jaime i a la Carola que han superat els 200 km!

La iniciativa solidaria ha aconseguit recaudar més de 30.000$ aportats amb l’esforç de remers d’arreu del mon. Ha sigut una gran experiència gratificant per començar les festes de Nadal!

Durant el procés una de les màster, la Carola ha fet diverses mitjes maratons a l’ergo i ha lograt situar-se en el segon lloc del ranking internacional del seu grup d’edat. Felicitats Carola, ets una màquina!

Paral·lelament l’equip ha començat a participar en els reptes del Cross Team Challenge, els reptes els proposen cada mes un club diferent. Aquest mes amb el següent Challenge per anar completant i situant les embarcacions al ranquing. De moment ja tenim 2 tripulacions “a flote” i una d’elles ja es situa al lloc 57.

Row 30 secs, take 30 secs rest
Row 40 secs, 40 secs rest
Row 50 secs, 50 secs rest
one minute, one minute rest
50 secs, 50 secs rest
40 secs, 40 secs rest
and finish with 30 secs

Use the same damper setting for all reps.

Record your distance for the five minutes of rowing.
Don’t include any resting metres.

First 30 secs must be a standing start. All others can be rolling starts.

Animem a tots els OLÍMPICS a afegir-se a aquestes activitats. Només cal compromís i ganes de millorar. Si esteu interessats contacteu amb el Jaime que és el responsable de la secció.

Com veieu, els nostres campions ho han celebrat lluint els seus diplomes amb molt d’humor.

Ben aviat comencen els reptes de gener!!!!

Us mantindrem informats!

photogrid_1482832182722

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.