DUATLÓ DE NADAL AL BISC I PROCLAMACIÓ DEL CAMPIÓ DE LLIGA DE REM DE MAR 2016

Els nostres remers van disputar la Crhistmas Race al BISC el passat diumenge 18. La regata va ser reconvertida en Duatló, donat el mal estat de la mar que no va permetre disputar les regates programades en 4x+ a mar obert, a les que a més s’havien afegit a participar els companys de rem de la UPC.

Així doncs es van reorganitzar equips o tripulacions segons els assitents finals .

El format de la competició va ser el següent: equips de 4 remers que per relleus havien de completar un circuit de 300 metres en 1x i posteriorment completar 2000m en ergòmetre.

Equip A: Ignasi, Adrián, Paul i Marina

Equip B: Xavi, Jaume, Silvia, Eloi

Equip C: Eva L, Eva M, Joan S, Anna L i André

Equip D: Sara, Pato, Ignasi i Laura

La primera màniga la van disputar l’equip A i el B, i la segona el C i el D.

Temps de relleu a l’aigua de cada equip:

Equip A: 15:39

Equip B: 16’51

Equip D:22’40

Equip C: 23’27

Cal destacar la valentia i decissió de molts dels participants amb poca experiència o nul·la de remar en skiff. Els nervis i les presses van jugar males passades a més d’un davant de l’espectació dels companys. Va haver-hi constants mostres de solidaritat entre rivals que no van dubtar en cap moment en anar a ajudar als companys “en apuros”… molt maco i molt divertit tot plegat!

La segona part de la duatló es va dur a terme al gimnàs on cada equip va disposar de 5 minuts per assajar i decidir les estrategies.

El primer en acabar i guanyar aquesta part de la duatló va tornar a ser l’equip A, seguit del B, el C i el D.

Finalment es va fer l’entrega de medalles: or per l’equip A, plata per l’equip B i bronce per l’equip C i D que van quedar empatats en punts totals.

Amb aquesta 4ª competició de Lliga es va tancar la Lliga de rem de mar 2016, la LV liga interna del club, de la qual ha resultat guanyador el Xavi. Per guanyar la Lliga cal  en primer lloc ser constant en la participació, en segon lloc donar-ho tot a cada oportunitat i per últim una miqueta de sort. Any darrera any es repeteix el mateix patró, ara que som tants, cada any estarà més difícil i serà un títol més disputat! Enhorabona Xavi!

Donem la benvinguda ben aviat a la VI Lliga interna de rem de mar, la corresponent a la temporada 2017 de la qual  tindreu informació al web del club, com sempre a l’apartat Lliga rem de mar

img-20161218-wa0029

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.