DUATLÓ I FESTA DE NADAL A L’ESCOLA DE REM

Com ja és tradició per aquestes dates, el dissabte 17 es va celebrar a l’escola de rem del canal una competició nadalenca amb els companys d’equip. Una oportunitat en la que els més joves del club poden demostrar tot el que han après i com està el seu estat de forma.

En aquesta ocasió, donat el fort vent i mal estat de l’aigua, es va optar per una duatló a terra. Els participants havien primer de fer 500 m de distància en ergòmetre i tot seguit córrer 1000 m per la vora del canal olímpic.

Va haver-hi de tot: riures, crits, patiment, superació… i tot i que en principi només hi participaven alevins, al final també es van animar cadets, infantils i algun més grandet també!

Per recuperar forces, res millor que un d’aquests esmorzars on els protagonistes principals són els deliciosos pastissos que apareixen de tant en tant a l’hangar. Gràcies pares i mares per el vostre suport i col·laboració!

Gràcies als alevins pel concert de Nadales… l’any vinent a veure si us lluiu una mica més!

Aquí teniu el video de la competició i festa posterior. No us perdeu el final!

 

dav

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.