REGATA DE PROMOCIÓ A BANYOLES

“Els més petits s’han tornat a trobar per fer una nova regata de promoció, aquest cop a Banyoles. En un matí gris i fred els esportistes han iniciat ben d’hora l’activitat amb la il·lusió i ganes que els caracteritza.

Aquest cop, a més de les característiques sèries en línia, de 500 i 1000m. s’ha celebrat la primera prova per ser habilitats pels àrbitres per poder remar a les regates.  Aquesta prova, ha constat d’una gincama en la que els remers  han hagut de mostrar els seu domini de l’embarcació, fer popa, proa, girar a bavor o estribord en un circuit marcat han estat algunes de les proves que han hagut de realitzar.

També cal destacar la solidaritat dels clubs catalans amb el Club Rem Tortosa cedint-los embarcacions, ja  que després de patir una avaria amb el remolc i quedar-se sense poder comptar amb les seves embarcacions, els nois i noies que havien matinat molt i desplaçat fins Banyoles han pogut remar i gaudir finalment d’un dia de rem.”

(info de  web rem catalunya )

Aquests són  els  RESULTATS per modalitats.

El club felicita a tots els petits OLÍMPICS que hi han participat, tan pels resultats com per l’actitud: Héctor, Adrià, Pepe, Edic, Lluna, Clara i també a l’Àlex que va fer la prova d’habilitació.  Per ser bons remers cal actitud, esforç, humilitat i constància…i d’això aneu sobrats!

Continuem treballant i aprenent a l’escola de rem

clara

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.