PREPARANT EL MUNDIAL DE REM DE MAR / del 21 al 23 d’octubre a Mónaco

Dues tripulacions del Club es preparen per participar al Mundial de rem de mar del 21 al 23 d’octubre a Mónaco. Un camp de regates que els OLÍMPICS coneixem bé donat que ja fa 5 anys que participem a la Challenge Prince Albert que es fa al mes de febrer a les mateixes instal·lacions i aigües. Un camp molt canviant i que ja hem remat en totes les condicions: calma, vent, pluja i onades…i de vegades tot en un mateix dia.

El Mundial de rem de mar és un mundial per clubs i normalment no cal un  procés previ de selecció. Aquest any però, va haver-hi una previsió d’inscripcions molt gran i es va estipular que cada pais podia presentar 5 tripulacions per pais i modalitat. La previsió ha resultat molt més gran que la realitat i la majoria de tripulacions pre-inscrites han pogut fer inscripció definitiva sense necessitar cap classificació ni requisit previ.

La classificació a Espanya només ha sigut necessària per a el C1xSM i C2xSM.

Les tripulacions de 1x i 2x masculí que no s’han pogut classificar o que no han anat al Campionat d’Espanya, tenen encara una opció de guanyar la plaça a la repesca que es farà el dijous previ al mundial.

El club presenta un C4x+SM ( Pep, Jaume, Eloi, Jaime i Xavier) i un 2x (Sinu i Claus). El C4x+ te pas directe al mundial. El C2xSM haurà de lluitar a la repesca del dijous per aconseguir la plaça.

Molts ànims nois i a entrenar de valent que això ja ho tenim aquí!

14446143_10211118469906082_247237004746448531_n

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.