LA LLIGA DE CORREDORS DE L’OLÍMPIC BCN… JA HA COMENÇAT!

Des del dia 1 de setembre i fins al 31 de juny qualsevol OLÍMPICrunner que faci una cursa pot acumular punts en el seu ranquing personal de la Lliga 2016-2017

Una marató, una mitja, una de 10km o de 5km, una cursa solidària o popular, totes conten! I quants més OLÍMPICrunners hi participen, més punts hi ha en joc. Per puntuar al ranquing personal es te en compte el número de km de la cursa i la posició respecte a altres corredors del club que participin a la mateixa cursa. Així que anima als teus companys a inscriure’s a qualsevol de les moltes curses que es fan a la ciutat, fora, lluny o aprop.

Tenim en el nostre staff tècnic al gran Domingo Mayoral, ex-atleta i entrenador durant dècades d’atletes d’elit i populars de totes les edats. El seus savis consells i programes són garantia d’èxit! No dubteu en plantejar-li els vostres reptes personals i ell us ajudarà a asolir-los!

La temporada passada els OLÏMPICS vam estar presents a 24 curses, de característiques i recorreguts molt diferents entre si, la majoria a Catalunya, però també a França, Itàlia, Alemanya…i fins i tot a la Patagonia.

Els guanyadors de l’anterior LLiga van ser l’Eva López i el Carles Moreu, que han deixat el llistó molt alt.

Volem agraïr a l’Eva López la seva disposició i oferiment per portar el control de puntuacions de la Lliga i control de curses. Esperit OLÍMPIC 100%!

Per facilitar la feina, és necessari que quan us inscribiu a alguna cursa indiqueu el nom del club: CE OLÍMPIC BARCELONA

El Lluis Broggi ha estrenat la temporada participant a la Cursa de la Mercè. Les properes cites proposades són la Cursa de bombers de Barcelona, la Jean Bouin i la Cursa dels Nassos. Entre mig hi ha però qui participarà en altres esdeveniments com per exemple alguna cursa de muntanya o la marató d’Atenes.

Els contadors estan gairebé a cero i esteu a temps de tot!

Endavant OLÍMPICrunners!

10813522_905822089451342_1395009473_o

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.