1ª REGATA DE PROMOCIÓ A SANT JAUME D’ENVEJA

Els nostres remers més joves, els alevins i infantils, van participar dissabte a la 1ª Regata de promoció de la temporada que va tenir lloc al Club Delta de Sant Jaume D’enveja.

Les regates de promoció són l’entorn ideal per a que els nous remers es familiaritzin amb la competició i vagin aprenent la mecànica de les regates. En aquesta ocasió no han pogut participar tots els alevins i infantils de l’escola de rem ja que molts es troben en una fase d’aprenentatge molt inicial i és necessari que demostrin un nivell mínim d’habilitats sobretot a l’hora de fer maniobres.

Direcció tècnica del club i entrenadors consideren molt important la participació en aquestes regates ja que repercuteixen directament en la formació esportiva dels nostres joves remers

Aquestes són les tripulacions presentades i resultats

Grego 1xIM: 2on

Grego i Edic 2xIM: 1ers

Héctor 1xAM: 6è

Pau i Pepe 2xAM: 4rts

Enhorabona a tots! Ho heu fet molt bé!

A les 7h de dissabte els nois ja estaven preparats al Canal Olímpic per iniciar el desplaçament fins a Sant Jaume d’Enveja. Viatjaven amb ells, el Xavier com a entrenador i el Jaime com a delegat. La rutina de qualsevol regata: descarregar el remolc, muntar bots i posar-los a punt, competir, animar als companys, desmuntar bots, carregar remolc i cap a casa! L’equip a les 14h ja estava de tornada a Barcelona.

Ara a entrenar de valent per preparar bé les properes regates del calendari, esperant que s’incorporin molts companys més a l’equip de competició de l’escola de rem

Orgull taronja! Orange power!

14457480_1102122699837384_373984404489551362_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Rem Olímpic i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.