L’ANNA I L’AINA A LA FINAL DELS JOCS OLÍMPICS DE RIO

Amb decisió, coratge i molta empenta, les dues catalanes han afrontat una regata complicada i molt disputada fins al final. I ho han aconseguit: s’han plantat a la final olímpica que es disputarà demà. Tota una fita històrica per al rem femení, per al rem espanyol i per al rem català.

Si voleu tornar a veure la regata o si us l’heu perduda, aquí teniu l’enllaç:

http://www.rtve.es/m/alacarta/videos/programa/tdp-remo-meta-1100816/3690755/?media=tve

L’Anna ha passat aquest cicle olímpic lluïnt el color taronja del club. Estem molt orgullosos de tenir-la com a companya i més encara de veure com fa els seus somnis realitat. Demà la veurem competint en una final olímpica. Tot un referent per a tots els petits olímpics de l’escola de rem del club.

La secció de rem olímpic del club és una secció petita i els remers a partir de juvenils i fins a veterans comparteixen un grup de whatsapp. Som una petita gran familia i aquesta és la nostra eina per coordinar els entrenaments. En situacions com aquesta però, aquest grup és converteix en un forum d’informació, consultes i també de via directe amb l’Anna per poder-li donar tot el nostre suport i comentar les jugades. I avui els mòbils de tots els OLÍMPICS treien fum. Els remers de la secció de rem de mar també han estat pendents de com s’anava desenvolupant tot. El sentiment d’orgull que reina al club és fantàstic!

Volem donar l’enhorabona també als entrenadors. Fins i tot per la tele s’ha sentit cridar al Javi Nieto! Esperem que conservi una miqueta de veu per demà!

Demà serà la gran final.

DISFRUTEU MOLT DE L’EXPERIÈNCIA DE COMPETIR EN UNA FINAL OLÍMPICA PERÒ SENSE RENUNCIAR A RES. LA FINAL DE DEMÀ ÉS UNA PÀGINA EN BLANC ESPERANT A QUE ALGÚ L’ESCRIGUI

Anna, estem molt orgullosos de poder tenir una OLÍMPICA 100% i en tots els sentits de la paraula al club. Reb tota l’empenta, entussiasme i suport dels teus companys

13923707_1084013581646051_3403194933614425862_o

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.