I OPEN NACIONAL DE REM DE MAR DE CAMPELLO

Dues tripulacions del club han participat el passat cap de setmana al I Open Nacional de rem de mar de Campello, que forma part de les regates de la Lliga SUMA organitzada per la Federació Valenciana de rem.

La regata es feia sobre un traçat de 3 km amb 4 virades

2x FM: Eva & Eva

4x+MM: Pep, Jaime, Jaume, Marc & Eva

En principi la competició de les master en 2x consistia en fer una regata dissabte i una diumenge i el resultat final era la suma de temps de les dues regates, però els horaris de les numeroses mànigues que es van fer era molt apretat sense lloc a imprevistos així que finalment es van haver de suspendre les 2 últimes mànigues perquè es feia de nit. Una de les mànigues anulades era la del nostre 2x.

El 4x+ va fer una bona regata, tot i els problemes d’avaria que van tenir amb el timó. La seva regata era eliminatòria de cara a la final de diumenge. Només es classificava el primer bot en atravessar la línea de meta. Van anar per davant mitja regata i van quedar ben aprop de la tripulació guanyadora, la de Luanco.

Així que diumenge els nois no van remar però per fi, les master del 2x van poder fer la regata. Tot i que durant el primer llarg les posicions amb el 2x de Benidorm era bastant igualat, les nostres remeres van ocupar el primer lloc des del principi i van anar agafant distància, siguent les primeres en creuar la línea de meta.

La regata va concloure amb l’entrega de medalles i un dinar amb tots els equips participants.

Enhorabona a tots!

Ha estat la 3ª regata de rem de mar de la temporada: Mónaco, Sete, Campello… i ara toca preparar les tripulacions per la propera cita important: La Barcelona Skyline 2016!

13906729_1058076774241977_7554758595323313241_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.