MÉS TEAM BUILDING AL CLUB: LA VICTÒRIA COL·LECTIVA DE CROMOLOGY

Si una cosa sabem fer bé al Club de rem OLÍMPIC BARCELONA, és fer sentir a les persones com part d’un equip de debó. Sempre és un al·licient sortir de l’oficina i fer activitats a l’aire lliure i si a més l’entron natural és el mar, realitzant una activitat complexa i en equip, l’experiència sempre és un èxit!

L’activitat de Team Building REM, es desenvolupa a la seu de mar del club, el BISC (Barcelona International Sailing Center) al Parc del Fòrum. Les instal·lacions del BISC permeten un fàcil accés a l’aigua per pujar al bot i un fàcil accés al mar, un gimnàs totalment equipat amb les màquines indor o ergòmetres necessaris per aprendre els moviments bàsics del rem i els millors professionals per fer que tot plegat resulti una gran experiència, restaurant amb menú per grups, sales de reunions modernes i espaioses… tot un luxe

Poden participar-hi grups de 2 a 15 persones, en activitats d’aproximadament 4h (matí o tarda) o 8h (dia sencer)

En aquesta ocasió ens ha visitat un grup de 4 persones de Cromology, que havien treballat durament amb un dels valors de l’empresa: La victòria col·lectiva. Una experiència esportiva que recrea aquest valor com poques ho fan, és el rem en equip.

Aconseguir que tots els participants, cada un amb les seves dificultats i habilitats logri sincronitzar els complexos moviments en un medi inestable com és l’aigua, amb vent i onades i aconseguir remar tots en la mateixa direcció, és sense cap tipus de dubte una victòria col·lectiva.

Moltes gràcies a Cromology per la vostra confiança.

Continueu remant sempre en la mateixa direcció!

INFORMACIÓ PER A EMPRESES:

Contacteu amb Jaime Ros jaime@olimpicbarcelona.cat 

Especialista en Recursos Humans

Coordinador del Programa de Team Building del Club

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.