AVUI FA UN ANY! CONTINUEM REMANT CONTRA L’ALZHEIMER!

Avui fa un any el club estava inmers en una de les experiències que com a remers, club i com a persones ha marcat profundament les nostres vides. Ni trofeus ni medalles ni cap tipus de reconeixement és similar al que tots vam sentir aquell dia.

Després de molts mesos treballant intensament, superant dificultats i problemes, treient temps d’on no n’hi havia, el gran repte de venir remant des de Sóller a Barcelona per sensibilitzar i promoure la investigació contra la malaltia d’Alzheimer, es va posar en marxa.

Precisió milimètrica en les preparatius, esperant condicions climàtiques adequades, disponibilitat total d’un ampli dispositiu de persones, preparació física intensa, força mental, superació… no va ser gens fàcil, però la causa s’ho valia!

No podrem agraïr mai prou, tot el recolzament rebut per l’Obra Social de la Caixa i per la Fundació Pasqual Maragall i per totes les empreses i persones que d’una forma o altre ens van escoltar, ho van valorar important i ens van ajudar. I sobretot gràcies als amics i familiars que van estar allà, en tot moment, animant i confiant.

Malhauradament, la travessia contra l’Alzheimer no s’ha acabat encara i cal continuar remant, tots en la mateixa direcció per un futur sense Alzheimer. Així que us animem a continuar col·laborant amb la fundació Pasqual Maragall a través del seu web https://fpmaragall.org/ca/donatius/

 

Imagen 6

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.