ENTREVISTA A EVA LOPEZ I CARLES MOREU, GUANYADORS DE LA LLIGA DE CORREDORS DEL CLUB

Merescudíssima enhorabona als guanyadors de la Lliga d’OLIMPICrunners 2015-2016, l’Eva López i el Carles Moreu, incorporacions d’aquesta temporada a la secció i que han deixat el pavelló ben alt. Aquí hi ha nivell i molt!

14 OLÍMPICrunners han participat a la lliga de corredors d’aquest any.

L’OLÍMPIC BARCELONA ha estat present en més de 24 curses i trails, de característiques, recorreguts i distàncies molt diferents, curses al nostre país però també a Itàlia, Alemània…i fins i tot a la Patagonia.

Alguns dels que han passat per l’equip, actualment ja no hi són i d’altres s’han incorporat més tard. A d’altres ha sigut bonic veure el progrés i la superació de reptes cada cop més grans.

Per puntuar al ranquing personal es te en compte el número de km de la cursa i la posició respecte a altres corredors del club que participin a la mateixa cursa.

Gràcies a la desinteressada col·laboració del Gerard que ha ajudat a portar el control de les puntuacions, animar en nous reptes i dinamitzar la secció. Enhorabona també al Lluis Broggi i al propi Gerard que han estat també molt actius i superant grans reptes tota la temporada. Esperit OLÍMPIC 100%.

Al setembre s’inicia la nova lliga de la temporada 2016-2017 que esperem que sigui tan o més participativa. Gràcies al Mayo per estar sempre al peu del canó i ajudar-nos amb lka seva gran experiència

No us perdeu l’entrevista als  nostres campions!:

El Carles Moreu (CM) de la secció de running del club, i l’Eva López  (EL) de la secció de rem de mar

Quan et vas iniciar en el running?

CM: Va ser al gener de 2014.  Sempre havia fet BTT però vaig començar a entrenar natació amb el club Where is the Limit. Allà tothom feina triatló i al començar la temporada només parlaven de mitges maratons i de la marató de Barcelona, així que em vaig animar a començar a córrer.

EL: Ara fa tres anys: amb una amiga ex-companya de feina ens vam apuntar a la Cursa dels Bombers de Barcelona. A les dues ens calia entrenar molt i així teníem una bona excusa per trobar-nos. Al final no vam entrenar gaire i la cursa la vam acabar com vam poder… però vam gaudir molt de l’ambient i l’any següent vam repetir, ja en millor forma…

 Quina és la fita de la que et sents més orgullós de la temporada passada?

CM: Sense dubte dels 3:32 de la marató de Berlin. Era la meva primera marató a l’estranger, arribava just d’entrenament i no pensava que pogués baixar de 3:45.
És una gran marató, en una ciutat preciosa i un entorn espectacular.

EL: Haver acabat la Mitja de Granollers, la meva primera mitja, en 2:00:07, amb el fred i el diluvi que ens va caure a sobre… va ser èpica!!!

 En què t’ajuden els entrenaments 2 cops per setmana que fas amb el Mayo?

CM: M’agrada córrer però costa molt fer bons entrenaments. En Mayo, amb la seva experiència i paciència, ens fa fer tècnica, estiraments i entrenos de qualitat, que no faria sol i són imprescindibles per millorar. L’ambient de germanor i la diversitat d’edats fan les sessions divertides i motivants.

 EL: M’agrada fer esport però en equip, si haig de sortir sola a córrer fàcilment trobo una excusa per escaquejar-me… Ni sabia el que era “tècnica de carrera” abans d’apuntar-me al grup ni m’imagino tota sola al parc fent skipping. També puc dir que m’esforço molt més, jo sola faria 3 sèries, no trauria el fetge per aguantar-ne 10… En resum, per mi és positiu treballar en grup i treballar a les ordres del Mayo,  m’obliga a ser constant i a esforçar-me molt més. I entrenar amb algú que en sap dóna resultats: he corregut un minut més ràpid la mateixa cursa de 10 km de l’any passat.

 Quin objectiu et proposes per a la propera temporada?

CM: Córrer la Marató d’Atenes i participar en dos o tres trails. Segurament repetiré l’Ultrafiord, a la Patagònia xilena, i en buscaré un parell més. Córrer a la muntanya és molt maco, l’entorn és inmillorable, si bé es necessita entrenar més.

EL: Acabar una marató!!

12670599_946274048755584_2195700497255292284_n

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.