EXITÓS CAMPIONAT D’ESPANYA 2016

Els nostres remers han participat a les modalitats amb més participació de les diferents categories, obtenint uns excel·lents resultats un any més. Enhorabona a tots, ho heu fet molt bé i és un gran orgull pel club.

Van començar el campionat divendres a la tarda el 4xSM (Eloi, Jaume, Jordi i Marc), el 4xSF (Mireia, Anna, Saioa i Ainhoa) i el 1xJF (Júlia), tots van haver de passar la regata eliminatòria. La Júlia es va classificar directe per semifinals, l’equip senior va haver de remar les repesques de dissabte. Els nois no van superar aquestes fases i les noies es van classificar per disputar la final de diumenge. A la tarda, la Júlia va tenir també una actuació brillant a la semifinal i es va classificar per disputar la final A.

L’equip veterà tampoc ho va tenir gens fàcil, de les 5 tripulacions presentades, només el 4xVF va tenir final directe i tots els nostres remers es van classificar per disputar les respectives finals A.

A migdia es van fer les regates eliminatòries i poques hores després les finals, la majoria van haver de fer 4 regates en 6 hores.

El 2x VF (Roser, Eva), després d’una excel·lent temporada van entrar en 3ª posició a la final. Llàstima de la rigidesa ocasional  i inconsistència d’un reglament que sembla ser que s’aplica quan es vol i com es vol i que cada any provoca problemes. Van ser penalitzades amb 10 segons per una suposada sortida escapada, no van ser avisades en cap moment en el camp de regates i no van conèixer situació fins veure el resultat. Res que enterboleixi el seu gran paper. Amb penalització i tot (i 10 segons són molts!), van estar a punt de conservar el podi i tan sols van perdre una posició. Més que mai: Enhorabona! Més encara tenint en compte l’excel·lent resultat en la regata que van fer seguidament, la del 4xVF (Ari, Roser, Maite, Eva) , amb un nivell molt alt de les contrincants, on van aconseguir la 2ª plaça proclamant-se així subcampiones d’Espanya i gairebé fregant l’or. Aquesta regata era important per les nostres veteranes, que any rera any han participat en les diferents Coper FER d’aquesta modalitat, fins aconseguir que es convoqui com a regata oficial del Campionat d’Espanya

El 2-VM del Boris i el Pep es van proclamar campions d’Espanya en una modalitat de les que més participació va comptar en tot el campionat. Feia anys que no podien presentar aquest bot perquè feien el 4+ i donat el format del campionat per veterans impossibilita el doblatge en certes modalitats. El 4+ (Sinu, Jaime,Alex i Quique) es van alçar en tercera posició obtenint la medalla de bronze

I per finalitzar vam tenir l’alegria de veure com el 8+, s’alçava també a la tercera posició. La primera medalla del club en la modalitat de 8+ en un campionat d’Espanya.

Diumenge al matí la Júlia 1xJF va disputar la final A i va arribar en 6ª posició. La Júlia ha fet una gran temporada i amb una progressió espectacular. Arribar fins aquí en una modalitat amb tanta participació és tot un èxit.

I el 4xSF va disputar la final A entrant en 4ª posició.

Així que: uns a continuar remant per preparar el mundial master, altres a descansar fins que s’inicii la nova temporada, altres a continuar entrenant per arribar en forma a l’equip universitari i altres…a participar als Jocs Olímpics de Rio!

Bona feina! Bon estiu a tots!

13528727_1036171823099139_8274501430973592819_n

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.