OPEN INTERNACIONAL DE CATALUNYA DE REM

L’equip de veteranes del Club ha brillat aquest cap de setmana en la regata Open Internacional de Catalunya guanyant les modalitats de 2x (Roser i Eva) i 4x (Roser, Eva, Ari + Maine de C.N Banyoles) i quedant en segona posició el 1x (Roser)

Durant la jornada de dissabte van participar al matí, el Pep i el Boris en 2x, bot en el que no entrenen habitualment i es van clasificar en 2ª posició. A migdia la situación climatológica es va complicar i després de molt tronar, fort vent i pluja, tot es va anar calmant fins que a les 17h es van poder reiniciar la tanda de regates. Es van haver d’anular les últimes mànigues corresponents a modalitats en les que el nostre club no hi participava.

Sota la pluja van participar la Roser en 1x clasificant-se en 2on lloc i la Júlia en 1xJF que va entrar 3ª en la seva màniga i es va clasificar en una meritoria 17ª posició de més de 35 contrincants.

Diumenge va tornar a lluÏr el sol i en unes condicions perfectes, les veteranes van guanyar la regata de 4x, els veterans del 8+ s’han clasificat en primera posició de la seva màniga i 2ons de la general (Pep, Boris, Jaime, Sinu, Quique, Ramon, Alex, Ruben + Mar) a poques dècimes dels primers, i els veterans del 4x (Sinu, Pep, Jaime, Boris), modalitat en la que tampoc entrenen habitualment han quedat 3ers de la seva màniga i 4rts de la general.

Enhorabona a tots per la vostra participaòió i resultats.

Ara toca continuar entrenant i treballant per encarar ben forts el final de temporada.

13076807_1224263977607150_1574307500908282748_n

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.