BONS RESULTATS DE L’EQUIP DE COMPETICIÓ DE REM DE MAR

14 remers del club van participar ahir dissabte 9 a la regata de Saint Clair a Sète. Hi havia previsió de fort vent, així que els nostres remers intuíen el que passaria: una regata dura i complicada.

Tot i el fort vent, aquest no aixecava onada, un mar molt diferent del que estem acostumats a Barcelona, un repte més a superar.

Els primers OLÍMPICS en participar van ser les veteranes. La tripulació l’integraven EvaM, Isa, Silvia, EvaL i Júlia al timó. Fent front a tota mena d’incidències, van entrar en 2ª posició de masters.

Tot seguit va participar el 4x master masculí integrat per Xavi, Sinu, Jaime i Boris amb Silvia al timó. Van corroborar la duresa de la regata i van aconseguir entrar els primers pert la línea d’arribada.

I per últim, dues tripulacions més:

  • Els sub18 (Júlia J17, Mariona J18, Albert J18 i Pedro J14 amb Silvia al timó) van fer una excel·lent regata, superant dificultats i duresa, amb molt de cap i perseverància entrant en segona posició en la seva categoria de bots mixtes
  • El 2xSM del Patrició i el Santi participaven en la regata Open amb un repte al cap, donat que era la primera regata en la que participaven: començar i acabar. I així ho van fer, tot i que moltes altres tripulacions van abandonar per la duresa de les condicions. Actitud OLÍMPICA 100%! Un orgull pel Club l’actitud i gesta d’aquest dos remers argentins. Una gran enhorabona!

El Club vol encoratjar a tots els remers del Club que no s’acaben de decidir o de trobar el moment per competir, a fer-ho. És una gran experiència que no deixa a ningú indiferent, sigui quin sigui el nivell (a partir de cert  nivell de competició mínim imprescindible)

Per últim, agraïr un cop més al Xavi, la seva participació per substituïr al Pep que no va poder acudir a la cita. Una abraçada molt gran pel Pep també!

12993625_989041514478837_773689780618710106_n

Galeria fotogràfica

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.