VOLS REMAR AL MAR EN BANC MÒBIL?

En 4x+, en 2x o en 1x…des de la sortida fins a la posta del sol, els socis del club poden disfrutar del rem de mar, sota la disciplina del calendari d’entrenaments si formen part de l’equip de competició o al seu aire (en bots de 2x o 4x+) si formen par de l’equip esportiu. Sortides programades i sortides improvitzades, veure sortir el sol, veure dofins, disfrutar de les onades o de la mar plana.

Disfrutem d’unes instal·lacions ideals per al rem de mar, amb un accés fàcil i directe a mar obert. Els carros de varada de les embarcacions faciliten moure-les sense esforços ni sense carregar pes.

Competir també a l’abast de tothom segons nivell i dedicació: regates de la Lliga interna, regates nacionals i internacionals. Som un club inquiet i actiu.

La flota del club consta del següents tipus d’embarcacions:

4x+: és el bot més emblemàtic del rem de mar, el que més seguretat ofereix degut al seu tamany i estabilitat, i per la possibilitat de dur timoner. És també l’embarcació ideal per als entrenaments dels més joves del club, els sub18 i també per iniciació. A les regates sempre és la modalitat amb més participació. I en la majoria de competicions en algunes categories només es permet la participació en aquesta modalitat (sub18 i veterà femení)

2x: Una modalitat ràpida i per remers més experimentats. Requereix més control de l’embarcació i experiència per part dels dos remers i no hi ha possibilitat de dur timoner.

1x: Modalitat apta només per remers experimentats i requereix de nivell acreditat per utilitzar-lo lliurement i sempre subeditats a les condicions del mar.

I no hi ha millor manera de completar la preparació física que en les entrenaments outdoor de dimarts o dijous a la tarda o en el gimnàs completament equipat. Els entrenadors del club estan aquí per ajudar-te a adaptar l’entrenament a la teva disponibilitat, condició i dedicació.

Si tens menys de 18 anys formaràs part de l’equip sub18.

I si ets més gran passaràs a formar part dels diferents grups segons els teus interesos:

  • Equip de competició (totes les categories)
  • Equip esportiu (totes les categories)

Comença la primavera! El millor moment per aprendre a remar! T’esperem

12552880_939551339427855_9151277432524931898_n

 

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.