STAGE DE SETMANA SANTA A BANYOLES

Els nois i noies dels equips de rem olímpic i rem de mar del club han gaudit d’un stage a Banyoles des de diumenge 20 fins a dimecres 23. Durant aquests 4 dies han pogut perfeccionar la tècnica i fer quilòmetres en unes condicions inmillorables i de les que no gaudeixen mai per entrenar. L’estany ha estat plàcid i tranquil tots el dies, no ha fet vent i ha lluït el sol.

Les dates escollides han estat aquestes per fer-les coincidir amb dies de festa d’institut, dies en que sovint els pares no tenen festa encara. D’aquesta manera el club ajuda a conciliar la feina dels pares, amb les vacances familiars i l’activitat esportiva dels fills.

Aquí us deixem unes images del que ha estat el Stage de Setmana Santa 2016. Esperem que en properes ocasions encara siguem molts més! Als que no heu pogut venir, us han trobat molt a faltar!

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.