OPEN DE PRIMAVERA, L’ANNA UNA VEGADA MÉS AL PODI

Important regata en el calendari dels remers. El passat cap de setmana es va disputar a Banyoles l’Open de Primavera

El nostre club hi participava amb dues representants:

L’Anna Boada (SF) remant en un 2- en un bot mixte amb l’Aina Cid d’Amposta. Van remar a dues regates (seguides): la 2-JM i la seva 2- SF. Primera posició en les dues regates. Així es van fer amb la medalla d’or. Aquesta ha sigut la última competició important d’aquesta jove i prometedora tripulació, que ben aviat medirà les seves forces a la regata Internacional de Piediluco. Aquí podran valorar el nivell de les rivals i preparar una regata encara més important: la de Lucerna, repesca classificatòria per als Jocs Olímpics de Rio. De moment pinta molt bé! Endavant noies!

La Júlia Ros (JF) remant en 1x. A la regata de dissabte al matí no va passar l’eliminatòria i a la de migdia tampoc la repesca, quedant fora de disputar les finals de diumenge. Allà però, va estar lluïtant entre les millors. Un gran estímul per continuar entrenant amb més ganes i més energies

Enhorabona a les dues per la vostra participació. I gràcies per mostrar sempre una actitud  positiva i de superació. Sou un gran referent i exemple a seguir per a tots els remers del club.

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.