1ª REGATA DE LA LLIGA DE REM DE MAR

Amb la regata d’hivern 2016 s’ha donat començament a la IV Lliga de rem de mar del club. És la primera de 4 regates que tenen al llarg de l’any i de forma estacional. La propera c0nvocatòria serà el 8 de maig en que es disputarà la regata de Primavera. Al setembre la Regata Internacional Barcelona Skyline i per nadal la Christmas Race.

Les regates són obertes a la participació d’altres clubs i remers. A cada regata els remers poden anar sumant punts amb la seva assistència i evidentment, guanyant la seva categoria. Les tripulacions són sempre diferents i les distàncies varien lleugerament a cada regata. Les regates d’hivern, primavera i nadal solen ser de 2000m-4000m.

La Barcelona Skyline que ja s’ha convertit en una èpica regata que tot remer dessitja fer, és la més llarga i és de 8000m. Tot un repte!

En aquesta ocasió la distància ha estat de 2000m i amb una sola ciaboga. El fort vent de terra ha dificultat a algunes tripulacions agafar la ciaboga de forma correcte. Cal destacar que per a molts participants es tractava de la seva primera regata i ha estat un matí ple d’emocions i superació.

L’ordre d’arribada ha estat el següent:

1º 2xSM (Marc i Pablo)

2ª 2x mixte (Xavier i Eva)

3º 2x mixte (patricio i Franka)

4ª 4x+ sub18 (Pedro, Elia, Albert, Pau i Mateu)

5º 2x mixte (Isa i Pol)

6ª4x+ sub18 (Mariona, Clara, Carles, Niko i Mateu)

1xVM Jaime 1xVM Quique (controls)

Toca doncs seguir entrenant per preparar la regata de primavera. Animem a tots els remers que no ha pogut, o no s’han acabat de decidir a participar. La regata és inclusiva amb els remers més novells i les tripulacions es fan de forma equitativa, així que doncs: no hi ha excuses!

Avui no hem acabat amb el tradicional aperitiu ja que era molt aviat (degut a un campionat europeu de vela es va decidir no solapar la sortida de la seva regata amb l’entrada de la nostra) però molts dels nostres remers han acabat amb una bona sauna!

Ben aviat a LLIGA DE REM DE MAR hi trobareu les puntuacions

Us deixem unes imatges de la jornada

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Rem de mar i etiquetada amb , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.