REGATA DE CARNAVAL A L’ESCOLA DE REM

El passat dissabte, els nens i nenes alevins de l’escola de rem van gaudir una vegada més d’una jornada de competició i joc. Un exercit de petits remers amb samarreta taronja va omplir d’ambient i crits el Canal Olímpic de Catalunya. L’entrenament normal dels dissabtes va ser substituït per una regata per equips i relleus. Com del que es tractava era de celebrar el Carnaval, els remers que estaven en regata i els timoners havien de dur barret. En cas de que el barret volés, s’havia d’anar a buscar. Treball en equip, coordinació, superació, companyerisme…com sempre, els valors del rem ben presents.

Esperem que els pares i mares també gaudissiu veient com progressen els vostres fills en tots el sentits.

Aprofitem per recordar a les families dels nous alevins que entren a l’equip que els entrenaments són els dissabtes de 10’30h a 12h, i de forma opcional els dimecres de 17’30h a 19h

PhotoGrid_1454869843971.jpg

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Rem Olímpic i etiquetada amb , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.