REM INDOOR EN ESTAT PUR

Impactants imatges dels nostres remers participant al Campionat d’Espanya d’ergòmetre que transmeten els valors del Club: PERSEVERANÇA, ESFORÇ I ACTITUD

3 remers amb 3 trajectòries esportives i moments vitals diferents. Entrega 100%

L’Anna, remera d’elit de la Selecció Espanyola des de juvenil, ja te experiència en això de pujar a podis del Campionat d’Espanya d’ergòmetre, fa uns anys com a sub23 i ara com a absoluta. Aquest any s’ha tornat a proclamar Campiona d’Espanya en categoria absoluta i ha aconseguit la seva millor marca personal amb un temps de 06:52,0 / 2000m. No és gens fàcil mantenir un nivell tant alt any darrera any. Una fita més per afegir a la seva gran carrera esportiva nacional i internacional WORLDROWING- Anna Boada

El Jaime, remer veterà que fa molts anys es va comprar un ergòmetre per poder tornar a entrenar amb continuïtat ni que fos a casa, i que per motivar-se va incorporar l’ús d’un programa de software, el Rowpro,  per remar on line amb remers indoor d’altres països. Es va fer membre d’un club virtual anomenat Sub7 amb el que va participar en el British Indoor Rowing Championship (BIRC) a Birmingham al 2006 (categoria 40-50 anys), obtenint el seu millor resultat en un 2000 (6:26.9) i aconseguint la 2ª posició del campionat per equips. Aquest any ha estat el seu 3er campionat d’Espanya consecutiu i ha aconseguit el seu objectiu de pujar al podi aconseguint  la medalla de plata amb un temps real de 3:08.8

I la Júlia, primer any de juvenil, va començar a remar la passada temporada, aquesta ha estat la seva primera competició de rem indoor i ha aconseguit el seu objectiu en 2000m que era baixar dels 8 minuts. Posició 18ª amb un temps de 07:59,8 … Objectiu aconseguit, tot just començant i amb molt de camí per recórrer!

Anna, Jaime, Júlia… respecte i admiració!

Les fotografies han estat facilitades per VRsport Rowing i sabem que la majoria d’aquestes són del Sr Jesús Lara. Gràcies a tots els fotògrafs coneguts i anònims que sempre ens fan arribar fotografies dels nostres companys competint.

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Rem de mar, Rem Olímpic i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.