CAMPIONAT D’ESPANYA DE FONS

Ahir diumenge a Sevilla es va disputar el Campionat d’Espanya de Fons en les categories de cadet, juvenil i senior, masculi i femení. Quasi 400 remers dels millors clubs d’Espanya hi van participar. I entre ells teníem a dues OLÍMPIQUES, l’Anna Boada participant en un bot mixte amb Amposta (2-AbsF) i la Júlia Ros en 1xCF.

Aquesta regata consisteix en recórrer una distància de 6000 m, amb ciaboga a la meitat i només es pot participar en dues modalitats: 1x o 2-

Primer va competir la Júlia, que tot i que va començar la regata amb molt bona progressió, va tenir dificultats a la ciaboga i finalment no va acabar la regata amb la comoditat i bones sensacions que li hauria agradat, situant-se en la posició nº18 de la classificació. Cal felicitar-la per la valentia, esforç i decisió en aquesta primera experiència competint en llarga distància.

I ja a migdia va arribar el torn de l’Anna Boada i l’Aina Cid (Amposta) que van guanyar de forma destacada la seva regata proclamant-se campiones d’Espanya. Van marcar un temps de 24:20,60, entrant més d’un minut per davant del següent bot classificat.

Felicitats molt especials a l’Anna Boada que aquest cap de setmana ha brillat de forma inqüestionable. Volem que tots els teus somnis esportius es facin realitat! Gran feina. Enhorabona  a ella  i també als seus entrenadors de la Federació Catalana de Rem.

12512718_1159865060713709_1915869829225695740_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Rem Olímpic i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.