BRILLANT PARTICIPACIÓ DELS NOSTRES REMERS AL CAMPIONAT D’ESPANYA D’ERGÒMETRE (rem indoor)

L’Anna Boada ha revalidat el seu títol de campiona d’Espanya senior Absolut femení i el Jaime Ros s’ha proclamat subcampió d’Espanya veterà masculí.
La Júlia Ros s’ha enfilat fins a la posició 18 en el seu debut en competicions d’ergòmetre.
Avui s’ha celebrat a Tomares (Sevilla) el Campionat d’Espanya d’ergòmetre en totes les categories. El nostre club ha participat amb 3 remers:
Anna Boada SAbsF
Júlia Ros JF
Jaime Ros VM

La primera medalla del día ha vingut de mans del Jaime que a les 10’15 i amb puntualitat disputava la seva prova. 19 veterans optaven a les medalles. Ha arribat en segona posició amb un temps real de 03:08.8 i un temps amb handicap afegit de 03:32.8, penjant-se la medalla de plata al coll.
A migdia ha sigut el torn de la Júlia. En aquesta ocasió amb 31 participants. Cal destacar que aquest era el seu debut en una competició d’ergòmetre, ha aconseguit el seu record personal baixant de 8 minuts i s’ha plantat a la posició 18
I al final de la tarda, l’alegria ens l’ha donat l’Anna, guanyant de forma brillant la seva prova, entrant en primer lloc amb un magnífic temps de 06:52.0, la seva millor marca personal. Medalla d’or ben merescuda! Els nostres joves remers no podrien tenir un referent millor. Enhorabona també als entrenadors de la Federació Catalana de rem

Ara toca disfrutar de les bones sensacions i descansar ja que demà, totes dues participaran també al Campionat d’Espanya de Fons. L’Anna remarà en 2-AbsF mixte amb el Club de rem Amposta i la Júlia en 1x JF. Molts èxits a les dues!
12524056_941082982608024_5240435595551347433_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar, Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.