ENS MUDEM AL BARCELONA INTERNATIONAL SAILING CENTER (FORUM)

Tornem als origens. Properament traslladem la nostra seu de rem de mar a les instal·lacions del BISC (Parc del Forum).

Aquí és on  es va instal·lar al setembre de 2012 la secció de rem de mar del club. Llavors erem pocs OLÍMPICS entrenant en unes instal·lacions molt deficitàries en quan a serveis però amb moltes ganes i il·lusions de tirar endavant el projecte del club. Van aparèixer  problemes ja que la persona que en aquell temps era president de la Federació de rem es va oposar frontalment a la nostra permanència allà, fet que mai entendrem i sobre el qual mai vam rebre una explicació raonable.

Lluny de desanimar-nos, aquest fet ens va donar més energies i empenta per continuar. Així va ser com vam anar a parar al Centre Municipal de Vela, on ens hem sentit com a casa des del primer dia, amb un ambient nàutic fantàstic i amb gran recolçament per part de la direcció i dels treballadors. Grans professionals tots ells. Estem profundament agraïts per el seu ajut i tracte. Aquests anys al Centre Municipal de Vela de Barcelona han representat la consolidació de la secció de rem de mar de l’OLÍMPIC. Mai tindrem prous paraules d’agraiment.

Però el club ha de donar un pas més per oferir el màxim de qualitat i condicions als nostres remers. Necessitem més espai, més equipaments i uns horaris més amplis per poder donar cabuda i qualitat als entrenaments a la quantitat de gent que som actualment al club. I la que vindrà.

Tornem allà on hi ha les millors condicions per desenvolupar el rem de mar a Barcelona, promocionar el rem de mar  i fer créixer el nostre club.

Endavant OLÍMPICS! Estrenem una nova etapa!
gimnas

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.