CHRISTMAS RACE 2015. RESULTATS I UNA MIQUETA D’HISTÒRIA…

Ahir diumenge es va celebrar la tradicional Christams Race del nostre club.

Aquesta regata és la 4ª i última regata de lliga de l’any. La Lliga de rem de mar és una lliga interna del club, però la participació a les regates és oberta a qualsevol remer o club que hi vulgui participar.

En aquesta ocasió es va sumar a la festa l’equip de rem de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), 8 remers de l’equip universitari van participar repartits en un 2xSF, un 2xSM i un 4xSM. A més també va participar un remer de Tortosa

Molta participació de remers del club, 31 remers exactament, per molts d’ells primera experiència en competició. Vam poder gaudir d’unes condicions climatològiques excepcionals. Ennubolat però mar plana i bona visibilitat. Molts amics i familiars també van venir a gaudir de les regates des de dalt de l’escullera.

Es van fer dues mànigues, la primera amb els 2x SF, 4x+ de juvenils i 1 4xSM

La segona amb els 4xSM i els 2xSM

RESULTAT 1ªMÀNIGA

1er- 2xSF Eva& Eva

2on- 4x+SM Alex, Otto, Javier, Santi & Juan

3er – 4x+JF Júlia, Marina, Clara , Mariona & Claudia

4rt- 2xSF UPC

5è- 4x+JM Pedro, Tomàs, Mateu, Pau & Xavier

6è- 2xS mix Jaime & Isa

RESULATS 2 MÀNIGA

1er – 4x+ SM Sinu, Quique, Pep, Jaume & Xavier

2on – 2xS mix Mireia & Omar (Olímpic BCN-Tortosa)

3er – 2x SM Marc & Eloi

4rt- 4x+ SM UPC

5è – 2x SM UPC

6è – 4x+ SM Patricio, Alejandro, Axel, Ignasi &Ivan

PODIS

De forma que els podis van quedar configurats de la següent manera (van obtenir medalla els primers classificats de cada una de les categories convocades):

2xSM, Marc i Eloi

2xSF, Eva i Eva

2xSmix, Mireia i Omar (OLÍMPIC BCN i C.R.Tortosa)

4x+ JF, Júlia, Marina, Clara,Mariona & Claudia

4x+ JM Pedro, Tomàs, Mateu, Pau & Xavier

4x+SM Sinu, Quique, Pep, Jaume & Xavier

Enhorabona a tots per la vostra participació!

Voleu saber la curta història d’questa regata que ahir es va consolidar com una regata important dins del club?

Al desembre de 2012, feia pocs mesos que el club havia obert les seves portes, estàvem llavors ubicats al Port Fòrum en unes precaries condicions sense rebre cap tipus de suport de l’entorn, més aviat tot el contrari,  i lluitant per tirar endavant el rem de mar a Barcelona. Erem pocs socis i no podíem fer ni una regata, però si que vàrem decidir fer una travessa fins a Montgat mentre intentàvem pescar en currican travessa nadal 2012

Va arribar 2013 i en acabar l’any vam poder encarar la festa de nadal del club ja en unes condicions ben diferents, al Centre Municipal de Vela, amb un grup de socis ja molt més numerós i amb ganes de competir, Així que uns 20 socis es van trobar per celebrar la primera regata de Nadal, que va haver de ser ben curta donada la poca experiència de molts dels participants.

Així que, amb la iniciativa que caracteritza al club, quan va arribar 2014 vam decidir que era moment de començar la primera lliga de rem de mar , una iniciativa totalment pionera pel que fa al rem de mar del nostre país. La Lliga està formada per 4 regates que es disputen al llarg de l’any de forma estacional, en la que cada remer pot anar sumant punts de forma individual segons sigui la seva participació. No es necessarti participar a totes les regates tot i que la regularitat és important per optar a guanyar, en ocasions molt més que els resultats.

La  regata de nadal 2014 va ser semblant en participació a l’anterior tot i que ja es van poder disputar regates més llargues i amb més complexitat donat que molts del remers ja havien adquirit més experiència

I sense cap tipus de dubtes, aquest any, amb més participació i més disponibilitat de bots, la regata s’ha consolidat com una regata important dins del club. I ha finalitzat també la 2ª Lliga del Club en la que al llarg de tot l’any han participat més de 50 remers del club, a més dels remers vinguts d’altres clubs o procedència.

Gràcies a molts dels esportistes de les altres seccions del club que us vareu sumar a la festa d’ahir, ja sigui com a espectadors-animadors de les regates o durant el dinar.

Ben aviat disposareu del calendari de la Lliga 2016, la 3ª Lliga de rem de mar del club! No pareu d’entrenar, que això no hi ha qui ho aturi!

12375048_1135287139838168_3207750400117549664_o

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.