L’OLÍMPIC BARCELONA, UN ANY MÉS A LA JEAN BOUIN 2015

Lloc de trobada amb el Mayo: 8’15-8’30 davant del Caixa Fòrum.

El Mayo guíarà l’escalfament previ a la cursa. Convidem a amics i simpatitzants de l’OLÍMPIC a compartir aquesta estona amb nosaltres.

Llàstima que alguns OLÍMPICS no s’han inscrit aquest any a la cursa ja que tenien previst participar en el descens de l’Ebre de rem olímpic, que finalment ha quedat suspés per la previsió de fort vent. També hi ha hagut alguna baixa per lesió. Tot i així i per 4rt any consecutiu, el Club hi serà present amb els nostres millors corredors.

La Jean Bouin és una de les primeres carreres asfalt/ciutat d’Europa i la més veterana d’Espanya. La Jean Bouin és la clàssica de l’atletisme amateur i professional, com a desafiament esportiu de la història de l’Atletisme a Catalunya i dels ciutadans que estimen la ciutat de Barcelona: des de 1920 han participat més de mig milió d’atletes corrent pels carrers de Barcelona gairebé sense interrupció històrica.

IMG_20151027_212129

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.