SUMA PUNTS AL TEU RANQUING DE LA LLIGA DE CORREDORS DEL CLUB

La Lliga de corredors del club s’està posant d’allò més emocionant. Participar-hi és tan fàcil com comunicar les curses que vas fent. D’aquesta forma aniràs acumulant quilòmetres en el teu ranquing personal. Els km valen més, quants més olímpics participen a la mateixa cursa. Per exemple, si en una cursa de 10km hi participen 2 olímpics, el que guanya, acumula 20 punts en lloc de 10.

Quina serà la teva estrategia? poques curses però molt concorregudes,? moltes curses?, una mica de tot? Així que si encara no has estrenat la teva puntuació, arriba una bona oportunitat el proper 22 de novembre participant a la Jean Bouin, una cursa sempre molt concorreguda per OLÍMPICS

Al setembre va ser l’inici de la competició interna. Des de les hores, els OLÍMPICS s’han deixat veure per moltes curses: Burriac Atac, Correbarri, Mitja de Sant Cugat, Cursa Popular de Sants, cursa del Mediterrani, Ocean Lava…

I si llegeixes això i encara no ets OLÍMPIC, no t’ho pensis més, vine al C.E. OLÍMPIC BARCELONA i mai més entrenaràs ni aniràs a curses sol!

10817106_905821436118074_554505504_o

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.