REGATA DE PROMOCIÓ EL PROPER DISSABTE A AMPOSTA

Els més petits de l’escola de rem olímpic del Club tenen una cita el proper cap de setmana a Amposta. Alevins i infantils participaran en aquesta regata organitzada per la Federació Catalana de rem. Les regates de promoció tenen l’objectiu de que els remers novells comencin a competir i es familiaritzin amb el que representa la competició: alineacions, consignes d’àrbitres, nervis, extenuació física i moltes emocions.

L’escola de rem del club aquest any està ben plena d’entussiastes remers nous, nois i noies, que entrenen i treballen disfrutant però també molt seriosament. Tots els que han assolit cert control de les planxes o skiffus ja participaran en aquesta regata.

Així doncs, s’estrenen en competició l’Héctor, el Pau, la Marina i la Laia. A més participaran també la Mar, el Grego, el Michael i la Júlia G. El club us dessitja moltíssima sort i sobretot que disfruteu molt d’aquesta jornada de regates amb els nous companys.

11425239_1028146727218877_6591666815123778072_n

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.