RESUM DE LA III REGATA INTERNACIONAL DE REM DE MAR BARCELONA SKYLINE

Dissabte es va celebrar la 3ª edició de la Regata de rem de mar del nostre club, una regata que a més és pionera en el nostre país. Un any més la regata creix, s’internacionalitza i es consolida i tots els OLÍMPICS n’estem molt contents i orgullosos. Gràcies a tots els remers que us aneu sumant cada any a aquesta competició. Entre tots fem gran el rem de mar.

La BARCELONA SKYLINE és una regata llarga, intensa i dura, fer-la és tot un repte!

La jornada va començar amb el mar en calma però a mesura que transcorrien les hores del matí va começar a bufar el vent de garbí i aixecar-se onatge, el que sol ser habitual.

La rampa de varada va estar tot el dia en perfecte estat per fer l’embarcament.

Puntualitat britànica a la reunió de capitans i a l’inici de les diferents mànigues.

Des de l’escullera del Port Olímpic es va poder contemplar a primera fila l’espectacularitat de les sortides i l’emoció de les arribades, així com els 8 km de recorregut. Un lloc privilegiat perquè també el públic disfruti de les regates.

A la primera màniga, dels 4 dobles de debutants o principiants masculins, es van proclamar campions, els remers del RC Regatas de Alicante. En segon lloc entrar el 2x de l’OLÍMPIC BCN i Mainz. i en tercer lloc el 2x de l’OLÍMPIC BCN. El nostre tercer bot de debutants van abandonar després de la primera boia. Enhorabona a tots, per aconseguir-ho o per intentar-ho.

En la categoria 4x+ mixte, el combinat OLÍMPIC BCN – Banyoles es va proclamar guanyador

Les regates de 4x+ juvenil, 2x VM, i 2xM només tenien una tripulació inscrita per categoría.

El mar va estar especialment complicat en el transcurs de la segona màniga, la de les dones. Qui ho diria! Menys un 2x, la resta de tripulacions van arribar amb èxit fent tota una exhibició de rem de mar femení. El nivell va estar molt alt. En la categoria 2x van copar les dues primeres posicions les dues tripulacions del Club de Remo Cofradia de Pescadores de Torrevieja. El 2x de l’OLÍMPIC va entrar en 4ª posició i el 2x OLÍMPIC-CPTorrevieja en 5ª posició. El 4x+SF el va guanyar el CN Banyoles, seguit de la tripulació de l’OLÍMPIC BCN. Un 2x de Colindres va abandonar a la meitat, mentre que el 4x+ va aconseguir arribar a meta. Cal recordar que era la primera vegada que remaven al mar i prou bé que s’en van sortir

A la tercera màniga en la que van prendre la sortida 15  tripulacions també va estar marcada pel fort onatge. Es va decidir escurçar la regata d’skiff a causa de les condicions i els 2 skiffistes participants van tenir una actuació espectacular, dominant les onades i la navegació en una situació tan difícil. El remer del RC Marítim BCN va revalidar la seva victoria, per poquet davant del remer del CN Banyoles, que no havia remat mai en un skiff de mar.

A la regata del 2x masculí es va repetir el resultat que a la regata femenina. Els 2 primers classificats van ser també les tripulacions del CR Cofradia Pescadores de Torrevieja fent tota una exihibició de rem de mar. Hem de tenir en compte a més que els segons classificats són cadets. La regata del 4x+ va estar plena d’incidents, habituals d’altre banda a les regates de rem de mar: una avaria al bot del CN Banyoles els va impedir acabar la regata i una altre avaria del bot de l’OLÍMPIC BCN en els últims 500 m els va privar d’arribar en primera posició. Finalment i després de tantes incidencies va entrar el 4 x+ del BCR en primera posició.

El club vol donar un reconeixement especial als nostres remers que van participar fora de la seva categoria, per la valentia i per fer-ho tan bé. Els juvenils Jaume i Jesús del 4x+ SM i la Júlia en el bot CRCP Torrevieja- OLÍMPIC BCN.

La jornada va acabar amb pizzes, música i molt bon ambient.

Durant la cerimònia d’entrega de medalles es va fer el tancament del repte “90 milles contra l’Alzheimer” amb la portaveu dela Fundació Pasqual Maragall, la Cristina Maragall  Tancament del repte 90 milles contra l’Alzheimer

A més vam tenir l’honor de que en Pasqual Maragall va fer l’entrega del III Trofeu de rem de mar BARCELONA SKYLINE al club guanyador: El Club de rem de la Cofradía de Pescadores de Torrevieja, a qui donem sincerament l’enhorabona.

Esperem haver estat uns bons amfitrions i que tots hagueu gaudit, de l’ambient, organització i regates.

Us esperem a la IV edició dela Regata Internacional de rem de mar BARCELONA SKYLINE que tin drà lloc el 17 de setembre de 2016

 

El pasado sábado se celebró la 3ª edición de la Regata de remo de mar de nuestro club, una regata que además es pionera en nuestro país. Un año más la regata crece, se internacionaliza y se consolida y todos los OLÍMPICS estamos muy contentos y orgullosos. Gracias a todos los remeros que os vais sumando cada año a esta competición. Entre todos hacemos grande el remo de mar.

La BARCELONA SKYLINE es una regata larga, intensa y dura, hacerla es todo un reto!

La jornada comenzó con el mar en calma pero a medida que transcurrían las horas de la mañana empezó a soplar el viento de garbí y a levantarse oleaje, lo que suele ser habitual.

La rampa de varada estuvo todo el día en perfecto estado para hacer el embarque.

Puntualidad británica a la reunión de capitanes y al inicio de las diferentes mangas.

Desde el rompeolas del Puerto Olímpico se pudo contemplar en primera fila la espectacularidad de las salidas y la emoción de las llegadas, así como los 8 km de recorrido. Un lugar privilegiado para que también el público disfrute de las regatas.

En la primera manga, de los 4 dobles de debutantes o principiantes masculinos, se proclamaron campeones, los remeros del RC Regatas de Alicante. En segundo lugar entró el 2x del OLÍMPIC BCN y Mainz. y en tercer lugar el 2x del OLÍMPIC BCN. Nuestro tercer bote de debutantes abandonaron después de la primera boya. Enhorabuena a todos, por conseguirlo o por intentarlo.

En la categoría 4x + mixto, el combinado OLÍMPIC BCN – Banyoles se proclamó ganador

Las regatas de 4x + juvenil, 2x VM, y 2xM sólo tenían una tripulación inscrita por categoría.

El mar estuvo especialmente complicado en el transcurso de la segunda manga, la de las mujeres. Quién lo diría! Menos un 2x, el resto de tripulaciones llegaron con éxito cen toda una exhibición de remo de mar femenino. El nivel estuvo muy alto. En la categoría 2x coparon las dos primeras posiciones las dos tripulaciones del Club de Remo Cofradía de Pescadores de Torrevieja. El 2x del OLÍMPIC entró en 4ª posición y el 2x OLÍMPICO-CPTorrevieja en 5ª posición. El 4x + SF lo ganó el CN ​​Banyoles, seguido de la tripulación del OLÍMPICO BCN. Un 2x de Colindres abandonó a la mitad, mientras que el 4x + consiguió llegar a meta. Hay que recordar que era la primera vez que remaban en el mar! Y lo hicieron muy bien!

La 3ª manga en la que tomaron la salida 15 tripulaciones también estuvo marcada por el fuerte oleaje. Se decidió acortar la regata de skiff debido a las condiciones y los 2 skiffistas participantes tuvieron una actuación espectacular, dominando las olas y la navegación en una situación tan difícil. El remero del RC Marítimo BCN revalidó su victoria, por poquito, ante el remero del CN ​​Banyoles, que no había remado nunca en un skiff de mar.

En la regata del 2x masculino se repitió el resultado que en la regata femenina. Los 2 primeros clasificados fueron también las tripulaciones del CR Cofradia Pescadores de Torrevieja haciendo toda una exhibición de remo de mar. Debemos tener en cuenta además que los segundos clasificados son cadetes. La regata del 4x + estuvo llena de incidentes, habituales por otra parte en las regatas de remo de mar: una avería en el bote del CN ​​Banyoles les impidió terminar la regata y otra avería del bote del OLÍMPICO BCN en los últimos 500 metros los privó de llegar en primera posición ya que sólo 3 de lops 4 remeros podían remar. Finalmente y después de tantas incidencias entró el 4 x + del BCR en primera posición.

El club quiere dar un reconocimiento especial a nuestros remeros que participaron fuera de su categoría, por la valentía y por hacerlo tan bien. Los juveniles Jaume y Jesús del 4x + SM y Julia en el 2x CRCP Torrevieja- OLÍMPICO BCN.

La jornada terminó con pizzas, música y muy buen ambiente.

Durante la ceremonia de entrega de medallas se hizo el cierre del reto “90 millas contra el Alzheimer” con la portavoz dela Fundación Pasqual Maragall, Cristina Maragall 

Además tuvimos el honor de que Pasqual Maragall hizo la entrega del III Trofeo de remo de mar BARCELONA SKYLINE a manos del club ganador: El Club de remo de la Cofradía de Pescadores de Torrevieja, al que damos nuestra más sincera enhorabuena

Esperamos haber sido unos buenos anfitriones y que todos hayáis disfrutado, del ambiente, organización y regatas.

Os esperamos en la IV edición dela Regata Internacional de remo de mar BARCELONA SKYLINE que tendrá lugar el 17 de septiembre de 201612002858_883971224985867_4083838447443345336_n

12042925_1091296447570571_8743170161930283888_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.