PARTICIPACIÓ DELS VETERANS DEL CLUB A LA WORLD ROWING MASTERS REGATTA

Aquest cap de setmana ha tingut  lloc a Hazewinkel la World Rowing Masters Regatta, a la que el nostre club hi sol participar, normalment de la mà del Pep i el Boris en el seu 2-

Aquesta regata ve a ser com el Campionat del món de veterans. No requereix classificació prèvia i la participació és per clubs, però allà van molts dels millors remers veterans de tot el món. Aquest any, sense anar més lluny, hi han participat més de 3000 remers de totes les edats i procedents de clubs d’arreu del món.

En aquesta ocasió i durant els 3 dies que han durat les regates, els nostres OLÍMPICS han participat en diverses categories i modalitats: en 2-, i juntament amb altres companys de clubs holandesos, en 4+ i 8+. Cal destacar la regata de 8+ en que es van proclamar primers. Tot i que no han pogut revalidar l’or dels últims dos anys en 2-, la seva participació ha estat un cop més fantàstica.

Enhorabona OLÍMPICS!

11217660_879500645432925_6402852218907639300_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.