3ª REGATA DE LA LLIGA INTERNA DE REM DE MAR del C.E.OLÍMPIC BARCELONA

La 3ª Regata de la lliga Interna de rem de mar que estava prevista per al dia 12 de juliol va haver de ser postposada degut a que en aquesta data es va fer la Travessía solidària a rem de Sóller a Barcelona, que com tots sabeu ha estat una iniciativa del club. L’equip directiu estava inmers de plè en aquest projecte i no es va poder fer càrreg d’organitzar  la regata de lliga.

Però la regata d’estiu de la Lliga Interna de rem de mar no s’anula!, la traslladem al 19 de setembre per disputar-la durant  la BARCELONA SKYLINE. Aquesta és la regata internacional que organitza el nostre club. És la competició internacional més antiga de rem de mar que se celebra a l’Estat. També som  pioners en organitzar regates de rem de mar!.

Aquest any, com a novetat a la 3ª edició de la Regata Internacional de rem de mar BARCELONA SKYLINE del 19 de setembre, hi haurà una categoria per a principiants en totes les modalitats. Així que molts ànims a tots els OLÍMPICS  a participar-hi.

Com en totes les regates de Lliga, la participació ja puntua, i també puntuen els que quedin classificats en primeres posicions d’entre les tripulacions del club.

No cal haver participat a les regates anteriors de Lliga, la d’hivern i la de primavera, per inscriure’s en aquesta. Així és com estan les classificacions…

Benvinguts a tots els nous OLÍMPICS que us incorporareu a la competició!

El 20 de desembre es disputarà la 4ª i última regata de la Lliga 2015 i es proclamaran els guanyadors

primavera 1601343_762135687153317_707678989_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.