L’OLÍMPIC BARCELONA FA 3 ANYS! MOLTES FELICITATS A TOTS ELS SOCI@S DEL CLUB

Fa 3 anys es va fundar el nostre Club.

El Club és una entitat esportiva sense afany de lucre, fruit de la inversió de recursos materials i humans per part de l’equip directiu, i que creix i es sosté gràcies a les aportacions de les quotes de tots els socis. També es sosté gràcies a una cosa que no te preu: la col·laboració de tots els socis en totes les activitats esportives i reptes que es posen per davant.

La secció de running va ser la primera que es va posar en marxa i des de bon principi vam comptar amb la col·laboració del Domingo Mayoral, el nostre preparador físic. Per les seves mans han passat moltes generacions d’atletes i remers. La secció de running funciona de setembre a juny (dimarts i dijous de 19’30 a 21) i els entrenaments es porten a terme en diferents espais urbans (Parc de la Ciutadella, Platja de la Nova Icària o escales de Montjuic) Els nostres corredors, de tots els nivells, participen en diverses curses al llarg de l’any, segon els interessos i l’estat físic.

Mesos més tard vam poder començar a tirar endavant la secció de rem de mar, amb moltes dificultats ja que vam haver de vèncer molts impediments. Fins que vam trobar la nostra ubicació actual: el centre Municipal de Vela de Barcelona, un lloc privilegiat per la pràctica del rem de mar donat el seu accés fàcil i ràpid al mar. El lloc ideal per desenvolupar el rem de mar a Barcelona. I això estem fent. La secció compta actualment amb una escola de rem que funciona gairebé a plè rendiment tot l’any. Els remers poden formar part de l’equip d’iniciació, de l’equip esportiu o de l’equip de competició. Disfrutem del mar cada dia durant tot l’any!

La última secció que vam tirar endavant  però gairebé de forma paral·lela a la de rem de mar, va ser la de rem olímpic. I com tot: poc a poc i amb moltes hores de feina i dedicació. Actualment  tenim un equip de competició amb molts bons resultats a competicions nacionals i internacionals, un equip d’iniciació d’adults  i una escola de rem on creix el futur de l’OLÍMPIC. En el passat campionat d’Espanya vam presentar remers de totes les categories des d’alevins fins a veterans.

Som un Club que reuneix a persones de diferents edats, procedències, professions, objectius…però tots amb una cosa en comú: ens agrada l’esport!

Si ja ets OLÍMPIC: Enhorabona!

Si encara no ho ets: a que estàs esperant?

I a tots els amics i simpatitzants que sempre ens heu donat el vostre suport: Moltes gràcies!!!

 

Imagen

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Empreses, Escola de rem, Rem adaptat, Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.