REPTE SUPERAT. AIXÍ VA SER LA GRAN BENVINGUDA ALS NOSTRES REMERS AL PORT OLÍMPIC DE BARCELONA

Els remers del repte 90 MILLES CONTRA L’ALZHEIMER van tardar 24h en arribar des del Port de Sóller (Mallorca) fins al Port Olímpic (Barcelona)

Van sortir dissabte 11 a la tarda amb més vent del previst que va anar calmant cap al vespre. Van arribar a les 16h de diumenge, completament exhausts però feliços d’haver superat aquest repte tan dur i extenuant.

Una gran benvinguda els esperava a Barcelona. Ja des de mig matí hi havia planificada diverses activitats que es van anar desenvolupant sense presses donat que l’arribada estava prevista per les 12h. Molts amics i socis de l’OLÍMPIC van passar a saludar i a donar ànims al llarg del dia. Tallers infantils, espectacle teatral per infants, música…

Ja de bon matí un numerós grup de dofins es van acostar al bot “Pasqual Maragall” i el van seguir una bona estona.

Abans d’arribar a terra, els companys remers van sortir en un 4x+ i un 2x a l’aigua i els van acompanyar durant els últims 500m de travessia. Navegants del Centre Municipal de Vela també van sortir amb els seus velers a rebre als herois.

També durant aquets últims metres, la zódiac carregada amb càmeres de TV de TV3 i BTV que van poder immortalitzar aquests moments.

Les 150 persones que esperaven espectants l’arribada dels remers van córrer de l’escullera del Port a la rampa de varada del centre per poder abraçar i felicitar als remers.

Entre les personalitats que van venir especialment per a l’ocasió, cal destacar la presència del ex-alcalde de Barcelona Pasqual Maragall que amb molt d’afecte va rebre als remers.

Es van viure moments molt emotius: abraçades, petons, felicitacions i crits d’alegria.

Aquí podeu veure el reportatge de TV3 que reflexa aquests moments tant intensos que va viure el rem barceloní.

El Club agraeix la participació en aquest acte de benvinguda a tots els assitents i molt especialment a tots els socis que de forma totalment entregada hi van col·laborar.

El C.E. OLÍMPIC BARCELONA és una entitat sense afany de lucre i amb medis molt limitats, que creix i es consolida amb les quotes dels socis. La seva directiva es desviu per tirar endavant el Club amb una clara línia de futur. Però és indispensable comptar amb socis igualment compromesos i disposats a ajudar. Perquè el club és de tot@s. Moltes gràcies per la vostra implicació i entusiasme!

Moltes gràcies també a l‘Obra Social “La Caixa” impulsora principal d’aquest projecte esportiu i solidari.

Moltes felicitats als remers del repte! L’orgull taronja en la màxima expressió!

Ara i fins al dia 19 de setembre en que es celebra la III Regata Internacional de rem de mar BARCELONA SKYLINE, organitzada pel nostre club i la Federació catalana de rem, estan obertes les linees de col·laboració amb la causa solidària que dóna sentit a tota aquesta gran aventura: Donar un impuls a la recerca contra la malaltia d’Alzheimer (a www.reto90millas.com trobareu totes les formes per col·laborar)

Esperem moltes palades solidàries!

Tanquem la temporada. Ara descans actiu fins a mitjans d’agost en que es reiniciarà l’activitat esportiva programada per aquells OLÍMPICS que comencen a tenir competicions (Burriac Atac, BARCELONA SKYLINE i Campionat d’Espanya de rem de mar al setembre)

dav

dav

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Empreses, Escola de rem, Rem adaptat, Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.