EL PROPER CAP DE SETMANA: CAMPIONAT D’ESPANYA 2015 (A-I-C) A BANYOLES

És el primer Campionat d’Espanya on el nostre club presenta remers de categories inferiors. Una gran fita! Ara fa 3 anys el Club obria les seves portes amb més il·lusions que mitjans. Poc a poc han anat canviant les coses i s’han anat iniciant i consolidant projectes. Queda molt per fer, però aquest petit equip de competició format per entusiastes joves remers és la primera pedra per construir el futur del club. Per a tot@s els nostres remers doncs, és el seu 1er Campionat d’Espanya i esperem que gaudeixin molt de l’experiència i lluitin al màxim: – Grego (1x Aleví M) -Michael (1x Infantil M) – Mar i Júlia G(2x Infantil F) – Júlia R (1x Cadet F) En el següent enllaç trobareu horaris i quadre de participació: http://federemo.org/cuadro-de-participacion-y-horario-provisional-cto-espana-a-i-c-adap/ per si qualsevol de vosaltres es vol acostar per Banyoles a animar als nostres remer@s PicsArt_1435521105256

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.