EQUIP DE COMPETICIÓ – CAMPIONAT D’ESPANYA 2015 (Agraiments i una petita sorpresa)

Enhorabona a tot@s els integrants de l’equip de competició que han participat al Campionat d’Espanya representant al Club.

Especial agraiment a la Saioa, que viu a Estocolm, entrena habitualment al club Hammarby IF Roddförening i es va desplaçar expressament a Sevilla per participar en el campionat amb les seves amigues.

Així mateix, agraiments per l’Ainhoa, ha estat un plaer tenir-te entre nosaltres. Amb l’Anna i la Mireia, un grup de fantàstiques noies que sense haver entrenat ni un sol dia juntes han aconseguit la medalla de plata en 4x. Unes lluitadores!

I un altre especial agraiment al Jesus Corominas procedent del CN Banyoles, juvenil del 2x amb el Jaume, que en només 2 setmanes entrenant junts s’han penjat la medalla de bronce al coll en una de les disciplines amb més participació i nivell: el 2xJM. Teniu bona fusta nois i el que heu aconseguit te molt de mèrit!

Moltes gràcies a tots els entrenadors que han intervingut en un moment o altre: entrenadors de la Federació Catalana, entrenadors de la Loyola Marymount University, entrenadors del CN Banyoles. I com no! Al nostre Mayo que fa miracles amb tots nosaltres, no podríem tenir un preparador físic millor

I tornem de Sevilla amb una agradable sorpresa per l’equip: Tenim skiff nou! Un Filippi de segona mà en perfecte estat!

11639700_1040215019345381_704062702_o

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.