FANTÀSTICA PARTICIPACIÓ DEL CLUB AL CAMPIONAT D’ESPANYA 2015

1 or, 2 plates, 2 bronces i una 1ª posició a una final B ha estat el resultat de la participació de l’equip de competició del  Club aquest passat cap de setmana al Campionat d’Espanya a Sevilla.

Dissabte a la tarda, les seniors del 2-SF (Anna i Mireia) i 4xSF Mireia, Anna, Saioa i Ainhoa) es van classificar a eliminatories per disputar la final A el diumenge. Els juvenils del 2x ( Jesús i Jaume) no es van classificar directament a les eliminatòries i van haber de lluitar a la repesca de dissabte, que van guanyar de forma destacada, classifcant-se així també, per disputar la final A de diumenge. Els seniors del 2x (Sinu i Eloi) també van a anar a respesca dissbate, classificantse finalment per disputar la final B.

Dissabte a la tarda va arribar el torn de l’equip veterà. Les primeres en participar van ser les veternaes del 2x (Roser i Eva) que després de regata eliminatòria es van classificar per disputar la final A. El mateix van fer els veterans del 4+ (Boris, David, Jaime, Pep + Adrià) A última hora de la tarda es van disputar les finals. El 2xVF va arribar 4rt a la final, quedant-se així a pocs segons del podi. El 4+VM es va proclamar guanyador de la regata obtenint així la medalla d’or. Primera medalla d’or per un equip veterà a l’OLÍMPIC en un Campionat d’Espanya. I per últim, ja gairebé al vespre, es va disputar la regata del 4xVF (Roser, Eva, Marina i Inés) que van disputar la final més renyida de tota la jornada, fins a últim moment els 4 bots van anar practicament junts i entrant tots a lines d’arribada en 2′. Una regata d’infart en la que les nostres veternaes van entrar en 3ª posició obtenint així un any més, la medalla de bronce.

I la jornada de diumenge no va ser menys espectacular! Ja de bon matí el 2xJM es proclamava guanyador de la medalla de bronce, el 4xSF la plata, el 2-SF la plata i el 2xSM entrava en primera posició a la final B.

Felicitats a tots els que heu participat en aquest campionat, pel vostre esforç, entrega i capacitat de treball en equip. Gràcies a entrenadors i preparadors físics que intervenen en la progressió dels nostres esportistes. I gràcies a tot@s els OLÍMPICS tant presents en la distància, donant ànims i suport sempre a l’equip

I especialment felicitats, al nostre timoner, l’Adrià, que sense dubtes la nit de dissabte va dormir amb la seva medalla al coll.

Ara toca descansar, no massa, que venen altres reptes i competicions que us exigiran estar en forma!

Orgull taronja 100%

11111079_1605294223066755_3054015382336778312_o

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem Olímpic. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.