REPORTATGE DEL NOSTRE CLUB I DEL REM A BTV (BARCELONA TELEVISIÓ) #orgulltaronja

Durant l’entrenament d’ahir dimecres a la tarda al Canal Olímpic de Catalunya vam estar acompanyats del Gorka, el reporter del programa CONNEXIÓ BARCELONA de BTV.

Aquest programa s’emet cada tarda, de dilluns a divendres de17’30h a 19’25h i és una finestra oberta per veure i descobrir l’actualitat barcelonina en diferents àmbits. Durant el programa es fan diverses connexions en directe.

Per realitzar el nostre reportatge, el Gorka es va voler posar en la pell d’un remer per experimentar, encara que mot ràpid i molt per sobre, com és el procés d’aprenetatge, les dificultats d’un esport tant tècnic i les sensacions dins de l’aigua. El millor lloc per fer l’entrevista era evidentment dins del bot!

Es van fer 4 connexions que podeu veure en el següent link http://www.btv.cat/alacarta/connexio-barcelona/39437

A continuación teniu detallades les falques en que surt el club:

Minut 03:30: El repórter explica el propòsit de la connexió i el repte que te pel davant.

Minut 26:20: El Jaime imparteix una sessió “exprés” teòrico-pràctica de rem, fora de l’aigua  al Gorka

Minut 36:00: El Jaime i el Gorka surten a remar en 2x. Entrevista sobre el rem com a esport, el rem a Barcelona, les dificultats, etc.

Minut 59:00: El reporter entrevista a dos dels nostres remers: el Michael i el Grego. Sense cap tipus de dubtes, les estrelles del programa!

Agraïm moltissim a tot l’equip de CONNEXIÓ BARCELONA, i molt especialment al Gorka, per haver pensat en nosaltres com a club jove i innovador, l’escenari ideal per aprendre a remar i disfrutar del rem.

Informació sobre cursets, programa d’iniciació i activitats relacionades: 620 95 15 87 i info@olimpicbarcelona.cat

clubtele

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Escola de rem, Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.