ENTRENAMENTS DE CONDICIONAMENT FÍSIC AL C.E. OLÍMPIC BARCELONA

Els entrenaments de condicionament físic dirigits pel nostre preparador físic , el Domingo Mayoral, es realitzaran aquesta temporada fins al dimarts 30 de juny i es reprendran el 1 de setembre (al Parc de la Ciutadella, a les escales de Monjuïc o a la Platja de la Nova Icària) tots els dimarts i dijous de 19’30h a 21h.

Aquest grup d’entrenament està integrat per esportistes de diferents disciplines: corredors populars, corredors de triatló i probes d’ultraresistència, corredors de trail, remers de rem olímpic i remers de rem de mar i persones que s’inicien en l’esport. La franja d’edat va des de els 13 anys fins gairebé 60 anys (els límits els poseu vosaltres!)

Cansat d’entrenar sol@? Vine a l’OLÍMPIC BARCELONA! Viuràs la teva ciutat des d’una altre perspectiva!PicsArt_1429726570594

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.