L’OLÍMPIC BARCELONA UN ANY MÉS A LA HEINEKEN ROEIVIERKAMP

Aquest passat de setmana, part de l’equip de competició del nostre club s’ha traslladat a Amsterdam per participar a la 43ª edició de la Heineken Roeivierkamp.

Aquesta competició consisteix en dos dies en el que es disputen 3 regates (en el cas dels veterans, 4 regates en cas dels seniors). El dissabte es fa la regata de 2500m i l’sprint de 250 i diumenge la regata de 5000m.

2 dies d’un fred molt intens i cel ennubolat tot i que els remers no van haver de patir pluja ni massa vent.

2 tripulacions hi van prendre part:

  • El 8+ VM (catC) integrat per Pep, Boris, Jaime, David, Sinu, Eloi i completat amb 2 companys del Club de rem de Santoña: Sergio i Oscar, als que una vegada més agraïmla seva participació.
  • El 4x+ VF (catC) integrat per Roser, Eva, Inés i Marina

El Club Amstel d’Amsterdam ens va acollir a les seves instal·lacions i ens va deixar els seus bots. En aquesta ocasió l’organització, com era habitual tots els anys, no es va fer responsable de buscar timoner a les tripulacions extrangeres, però no van avisar fins després de fetes les inscripcions, pocs dies abans de la regata. Això va representar un autèntic problema per molts clubs. Volem agraïr l’ajut de la Marian Draght que ens va ajudar incansablement. Finalment els nois van tenir una molt bona timonera, la Minke

A la tripulació femenina de l’OLÍMPIC finalment l’organització va haver de buscar un timoner. Va ser assignat un timoner sense cap tipus d’experiència. Això va representar un gran handicap, ja que  la regata de 2500 va ser plena d’inconvenients i problemes i van arribar en última posició. Van poder recuperar moltes posicions gràcies al magnífic 4rt lloc obtingut a la regata sprint de 250m, però insuficient per escalar més posicións després de la regata de 5000m de diumenge. En aquesta regata si que van poder disfrutar de portar un timoner excepcional, el Mikael, al que agraïm molt el seu ajut. Posició general al ranquing: 9es

La tripulació masculina no va disposar en aquesta ocasió d’un bot gaire adequat, però així i tot, i a més tenint en compte que no havien entrenat mai tots 8 junts, van aconseguir una bona posició en el ranquing final situant-se en 7ª posició.

Un cap de setmana com ens agrada a l’OLÍMPIC, competint i disfrutant de bons moments.  I es que aquesta regata és un autèntic espectacle esportiu, del que és un privilegi poder-hi participar

Resultats: http://www.roeivierkamp.nl/results/

11073551_982443061789244_6204845240061172183_n

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Rem Olímpic i etiquetada amb , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.