AIXÍ HEM CONMEMORAT EL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA A L’OLÍMPIC

Aquest any, en motiu del dia Internacional de la Dona, el club ha celebrat una Jornada de portes obertes oferint  batejos de rem gratuïts. L’objectiu d’aquests batejos és promocionar l’esport femení i donar a conèixer la disciplina del rem de mar. Aquesta ha estat una iniciativa pionera a Barcelona que esperem poder repetir cada any.

Hem gaudit d’un dia amb unes condicions ideals per aprendre a remar, poc vent i molt de sol, un dia primaveral!

Hem tingut la sort de comptar amb la participació d’un grup extraordinari de noies i dones. Molt esforç i molta diversió, bon humor i ganes d’aprendre. Esperem que hagin gaudit molt de l’experiència i qui sap si entre vosaltres han nascut “noves remeres”.

 

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada s'ha publicat en Rem de mar i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.