PRESENTACIÓ DE LA LLIGA DE REM DE MAR 2015, UNA LLIGA OBERTA AL MÓN

Benvinguts a la II Lliga Interna de rem de mar del Club Olímpic Barcelona, la Lliga de la temporada 2015

La lliga consta de 4 regates distribuides al llarg de l’any. A cada regata que participis tens la possibilitat de guanyar i acumular puntuació. La puntuació és individual donat que les tripulacions no seran sempre les mateixes ni tampoc el format de cada regata.

Les regates es faran en 4x+, mànigues de dos tripulacions. Es classifica per final A el que guanya i a final B el que entra en segón lloc. El sistema de competició a cada final serà el mateix. Per cada regata que participis guantes 1 punt, per cada regata que guanyis tant a la final A com a la B, guanyes 1 punt més.

No totes les regates tindran final B ni tindran el mateix recorregut. Les regates seran d’aproximadament 3000m amb 1 ciaboga mínim. El tipus de regata  pot variar però, en funció de les condicions meteorològiques.

I després de la regata, com ja ve siguent una costum olímpica: proclamació de tripulacions guanyadores de la Regata i esmorzar-dinar amb la millor companyia!!

Anima’t i participa. Fes inscripció de cada regata a: info@olimpicbarcelona.cat.

Els participants hauran de comunicar amb 1 setmana d’antelació com a mínim la seva assistència a la regata.

Les regates de lliga de rem de mar de l’OLÍMPIC i la lliga en si, és oberta a la participació de qualsevol remer@ o club del món.

lliga rem 2015

 

 

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Escola de rem, Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.