REGATA DE NADAL (III): ACABA LA LLIGA DE REM DE MAR/2014.

Una Lliga de rem de mar era un projecte pioner en el nostre país i s’ha fet realitat en el nostre club. Un projecte que ha arribat a bon port!

Aquesta I Lliga de rem de mar ha sigut una lliga pionera, la primera d’aquestes característiques que s’organitza en un club català o espanyol. I era tot un repte. Ha servit perquè tot@s aprenem una mica més: El club ha guanyat en capacitat organitzativa, els remer@s novells s’han familiaritzat amb la competició i les seves normes, els més experimentats han après a cohesionar equips i ajudar treure el millor dels seus company@s. En conjunt ha estat una experiència més que satisfactòria que farà que la Lliga 2015 sigui encara millor.

La regata de Nadal ha sigut la 4ª i última regata d’aquesta Lliga. Fins a últim moment, la primera posició ha estat molt disputada especialment entre 2 juvenils masculins i 2 veteranes. Les tripulacions estan formades per remer@s de diferents característiques (categories, sexes, edats i nivellls diferents) i canvien a cada regata. Les regates també són totes diferents en quan a recorregut, número de ciabogues i quilòmetres.

Podeu llegir la crònica de la regata a https://olimpicbarcelona.com/2014/12/21/finalitza-la-lliga-de-rem-de-mar-2014-amb-la-regata-de-nadal/

Podeu veure la preparació de la regata a:https://olimpicbarcelona.com/2014/12/22/regata-de-nadal-i-briefing/

I les millors imatges de la competició a: https://olimpicbarcelona.com/2014/12/23/regata-de-nadal-ii-les-millors-imatges-de-la-regata/

2 de les veteranes del Club, la Inés i l’Eva, empatades a punts després de 4 regates disputades al llarg de tot l’any han sigut les guanyadores de la I Lliga de rem de mar del C.E. OLÍMPIC BARCELONA.

Com sempre, en finalizar les regates, s’han de recuperar forces. Què millor que un bon esmorzar amb les millors especialitats OLÍMPIQUES? I un brindis amb suc de fruites, gentilesa de GRANINI!

Fins i tot, els Reis de l’Orient ens van venir a visitar perquè els OLÍMPICS més petits puguessin entregar les seves cartes.

Acaba la Lliga 2014…estigueu atents a les informacions… ben aviat comença la Lliga 2015!

10410855_923116811055203_4215518006660249300_n

Aquí teniu unes imatges del fi de festa:

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.