REGATA DE NADAL (I): BRIEFING

Abans de qualsevol bona regata de rem de mar sempre hi ha un bon briefing. Aquesta reunió previa de l’organització amb els participants, és imprescindible per al correcte desenvolupament de la proba i és molt important l’assistència de tots els implicats. Per això des de la direcció del Club sempre s’insisteix en l’assistència i puntualitat. Gràcies una vegada més a tot@s els participants per la vostra col·laboració també en aquest briefing i en aquesta regata.

En el briefing es dona informació i instruccions als remer@s i timoners perquè puguin fer el recorregut de la regata sense incidències, es confirmin equips i ordre de sortida, s’estableixi sisitema de puntuació o classificació i es puguin resoldre dubtes.

Al nostre club ens agrada també pujar a l’escullera per fer un recorregut visual de la regata amb tots els participants i fer la posada a punt de les embarcacions també en equip.

Aquesta I Lliga de rem de mar ha sigut una lliga pionera, la primera d’aquestes característiques que s’organitza en un club català o espanyol. I era tot un repte. Ha servit perquè tot@s aprenem una mica més: El club ha guanyat en capacitat organitzativa, els remer@s novells s’han familiaritzat amb la competició i les seves normes, els més experimentats han après a cohesionar equips i ajudar treure el millor dels seus company@s. En conjunt ha estat una experiència més que satisfactòria que farà que la Lliga 2015 sigui encara millor.

I com no podia ser d’altre manera, els briefings també han evolucionat i s’han anat fent cada cop més efectius i més organitzats.

Aquí teniu unes imatges del que ha estat el Briefing de la 4ª i última Regata de la lliga de rem de mar 2014 del C.E. OL.IMPIC BARCELONA

10509698_923135261053358_5842860603345359509_n

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar, Sin categoría. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.