FINALITZA LA LLIGA DE REM DE MAR 2014 AMB LA REGATA DE NADAL

Avui s’ha disputat la 4ª i última regata de la Lliga de rem de mar de l’OLÍMPIC BARCELONA: La Regata de Nadal.

4 tripulacions han pres part de la proba. Entre les 10h i les 11h han pres la sortida d’una en una totes les tripulacions que han fet un recorregut de 3000m, 1500 m en direcció cap al Fòrum, ciaboga i 1500 de tornada al Centre Municipal de Vela. Vent una mica en contra a l’anada i vent a favor a la tornada. Els remer@s han pogut disfrutar d’unes condicions òptimes per remar al mar.

  • tripulació 1: Josep, Alex, Koldo, Mariona +Júlia
  • tripulació 2: Sinu, Pablo, Jaume R., Inke + Jesse
  • tripulació 3: Jaime, Júlia, Albert, David G. + Alex
  • tripulació 4: Eva, Inés, Oscar, Jesse + Sinu

Aquesta Regata de Nadal l’ha guanyat la tripulació 4 amb un temps de 12’48” i per tant els seus integrants han sumat 2 punts cada un al seu rànquing personal. Enhorabona tripulació 4!

La segona tripulació classificada a la proba cronometrada i que per tant ha puntuat també, amb 1 punt cada un dels seus integrants, ha estat la tripulació 2 amb un  temps de 13’07”

Un cop afegides les noves puntuacions al llistat general, s’ha proclamat el guanyador, que en aquesta primera lliga han estat “dues guanyadores”, empat entre dues remeres que han asolit la màxima puntuació de tot l’OLÍMPIC al llarg de tota la temporada:

La Inés i l’Eva, amb 7 punts acumulats cada una, comparteixen l’honor de ser les  guanyadores de la I LLIGA DE  REM DE MAR del nostre Club. I pel Club també és un honor tenir aquestes guanyadores veteranes, que ens han demostrat que la constància no ho és tot, però que per triumfar és imprescindible ser constant

La segona posició ha estat pel Pablo, que amb 6 punts s’ha imposat a l’Alex que també tenia 6 punts però el Pablo havia participat en més regates. Així que meritòria  3ª posició per l’Àlex també

I enhorabona als 25 OLÍMPICS que al llarg de la temporada s’han atrevit a posar-se a proba i a gaudir de la sana competició.

L’OLÍMPIC és un club pioner en organitzar una lliga de rem de mar.

I com sempre, hem gaudit d’un entrenyable esmorzar amb els companys i fins i tot hem pogut entregar la carta als Reis de l’Orient que avui han vingut al CMV. Una festa rodona!

Esperem poder disfrutar molt aviat de les fotos de la Marta. Mentres tant us deixem aquí la taula de classificacions i puntuacions

Ben aviat tindreu noticies de la LLIGA 2015 !!!

lliga2014

 

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.