ENTRENAMENTS OLÍMPICS DURANT LES FESTES DE NADAL

L´últim dia d’entrenament amb el Mayo abans de les vacances de Nadal és el dia 23 de desembre i es farà a la platja de la Nova Icària. El primer entrenament de 2015 serà el dia 8 de gener al Parc de la Ciutadella. Entre mig tenim la Cursa dels Nassos a Barcelona el dia 31 de desembre i després de les festes la Mitja de Sitges, el dia 11 de gener.

En quan estiguin disponibles els horaris del Centre Municipal de Vela, també us els farem arribar. Aprofiteu els dies de festa que tingueu per sortir a remar. L’últim entrenament de mar programat serà el divendres 19 de desembre. Recordeu que el diumenge 21 hi ha regata de la Lliga Interna i que us heu d’inscriure comunicant la vostra assitència a info@olimpicbarcelona.cat

Els entrenament programats al mar es reiniciaran el divendres 9 de gener.

Podeu utilitzar els grups de whatsapp per quedar amb els companys o suggerir sortides al mar durant les festes nadalenques, sempre comunicant a Jaime: QUI, A QUINA HORA i EN QUINA EMBARCACIÓ es sortirà a remar.

Està terminantment prohibit utilitzar les embarcacions sense avisar, o agafar una embarcació que no sigui la programada.

Els horaris del Canal Olímpic durant les festes són els següents:

Sin título

 

Correu, remeu, feu bici o ergo… un bon OLÍMPIC no para per Nadal!

 

 

Quant a Olímpic BCN

CLUB MULTIESPORTIU: REM OLÍMPIC, REM DE MAR, RUNNING Esport i natura
Galeria | Aquesta entrada ha esta publicada en Rem de mar, Rem Olímpic, Running. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.